Nefr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 eheh smkoe kitlenme abi, herşey bilmece değil =P yazsana cevabı geçsene bölümü hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 24 ile ilgili bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 oha... sen diyence bir daha yaptım tüm işlemleri bu sefer eşşek kadar yazdı cevabı, demin yaptığımda yine aynı resim gelmişti cevap yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 @nefr mesaj kutun dolmuş:) bu aralar çok popülersin:) [spo]sağ alt köşe[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 24 genel çözümü içermekte [spo]kastım buldum sanki gözünü kapa deyince.körlerin kullandığı alfabe var.Onlar zar değil aslında harf ama reflect edip çıkarmak gerek ona kasıyorum:)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 gaming'in de yoğun yardımıyla 33teyiz şu an gamingle..57de olan adamlar biliyorum delircem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Odrin sayende geçtim 24'ü. Çok saol valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 lol ben geçemedim.bulamadı kelimeyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 eeh ama, duvara vurcam kafamı şimdi, kek gibi save ettiğim resimde ipucu arıyordum ben, yeniden açmadım bile 23ü explorerla. ben de diyorum ne zoomu, köküne vurdum zoomun hala birşey yok =P neyse, teşekkür ediyorum odrin 24 için; [spo]ana fikri çözmüşsün zaten, ben de senin mesajdan sonra uyandım ama titleın kalanını da yok sayma[/spo] oh be 25, bakalım bu ne kadar sürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 odrin 24 için : [spo]apbzyt harfleri çıkıyor oradan. ben de onu düşünüp hareket ettim ama ne olabilir ki bu kelime =P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hah tamamdır hallettim 24ü. [spo]title'a dikkat edin gerçekten. ben de diyorum bunlar uymuyor =P[/spo] haydin 25 o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 24: [spo]doğru yoldasınız zaten. ama bi ipucunu kaçırdınız. close your eyes and reflect[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 dextra, 25 ile ilgili ipucu peşindeyim. [spo] 1969 spirit diye arattım mantıksız şeyler çıktı. pembe şampanya da ilgisiz gibi geldi. ne yapsam bilemedim burda =)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 25: [spo]gerçekten hiç bişey çıkaramadım şimdilik =) evde dolaşırken "mirror on the ceiling" ve "pink champagne on ice"a kaydı dikkatim. hotel california şarkı sözü bunlar[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 25. [spo]mirrors on the ceiling pink champane on ice edgar alan poe ile hotel california arasında bir bağ arıyorum bende bi saatir [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]bütün ipuçları hotel california gösteriyor. bi tek şiiri bulamadım. colitas, tavandaki ayna ve pink champagne on ice hotel california'dan menüden california bilmemne seçince bu ruh kalmadı 1969da bitti diyo :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 25 [spo] said: On a dark desert highway, cool wind in my hair, warm smell of colitas rising up through the air. colitas dediği de hotel california nın sözlerinde geçiyor. hatta orada colitas derken neden bahsedildiği hep muallaktaymış, bugüne kadar 10un üzerinde teori varmış bununla ilgili. fakat en kuvvetlisi beatles ın bir şarkısına gönderme yapıyor olduğuymuş.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 25 spoiler öbeği; [spo]colitas da hotel californiadan, wine da oradan, heşey oradan ama bir tek şiir farklı poe yu nereden buldunuz? arattım bulamadım ben birde şu arka odanın duvarındaki yazıyı okuyabilen var mı? edik: şarkıdaki colitas uyuşturucuya göndemre yapıyor, ama alakası var mı konuyla bilemem[/spo] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 20:40 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ayrıca 25 [spo]yerden anahtar çıkıyor alıp kapıyı açınca içeride hiç birşey olmayan bi yere geliyoruz =P bi tek mum var sönüyo o da basınca hehe[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 25 [spo]Karanlık odadaki kasanın üstünde "in loving memory of edgar allen poe" yazıyo[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 25: [spo]Mumu elimize alıyoruz basınca. Sonra evin dışına çıkıp sağdaki kapıdan girince o karanlık yerde ne olduunu görüyoruz. Orda bi kasa var, kasada "In loving memory of Edgar Allen Poe" yazıyo. Ayrıca duvarda da Rise falan yazıyo. Evin girişinde hemen soldaki tabloda yazan şiiri bulan var mı? Edgar Allen Poe'nun öyle bi şiiri yok sanırım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]Then she lit up a candle and she showed me the way There were voices down the corridor, I thought I heard them say... mum diince hotel californiadan şarkının devamını yazim dedim :P anahtar nerde ki?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 dextra : [spo]anahtar yerde barın önünde bir parkenin altında. adam elletmiyor başta ama orada bir katakulli yaparak bakabiliyoruz.bakınca da alıyoruz =P tamam şimdi kasa odasındayım. şifreyi bulmak lazım. edgar allan poe'nin doğum ve ölüm tarihlerini denedim olmadı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo]Anahtar barda. Barda yerdeki bi menteşe hasarlı. Onu açmak isteyince barmen engelliyo. Ekranın solundaki vazoyu aşağı itip barmenin dikkatini dağıtıp yeri açınca aha da anahtar[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 25 [spo]anahtarı ben de bulamadım, riseın üstünde birşey daha yazıyor ama işte mumsuz okumaya kasıp efekti basınca bozuluyor görüntü =P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar