geberik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 www.chatlak.net ten indirin, kurun. aao.chatlak.net te oynayalım. tek sevmediğim yanı en sevdiğim class olan engineer in en çok dağılan class olması. exp i yeni bir class yaratıp ona vermişler. mayın anti-tank a gitmiş tamir ve medic support olarak birleşmiş (adam 10-14 sene okumuş yuh). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Bence de mayının anti tankta olması ygun engineerle çok alakası yok[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 kaç mb?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 145mb üşenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 uçakların çok hızlı olması ve düzgün kullanılamaması nedeniylen SEVMİYORUM Not: Sanırım fazla tepkili davrandım:)[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 alisirsan kullanirsin heli cok guzel olmuş gerçekten harika ve gerçekçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 uçakları bende pek sevmedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 helikopteri iki kere deniyim dedim, pisman oldum, ama ucaklar ve hum-veeler muthis. Turkiye'yi de koysalardi keske : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 evet abi ucak kullanılmıo yani kullansanda adam gibi hefeleeri vuramıosun vınn diye haritanın obur ucuna gidio bf1942.chatlakçnet e ne oldu girmio da[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Güzelmiş mod[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 aao.chatlak.net te bugün 10 kişiydik bi ara hatta şimdi çıktığımda 6 kişi vardı indirin şu takılın sizde saat 22 de falan daha çok kişi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Deep-Night, 27 April 2003 15:47 tarihinde demiş ki: Bence de mayının anti tankta olması ygun engineerle çok alakası yok[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Gerçekte Engineer döşer.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Heli ye alışınca süfer oluyor.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Valla sizi bilmem ama tuşları ayarlayınca ben uçağı gayet güzel kullanıyorum :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 A-10 Thunderbolt rulez ( 10 mermi ile tank alıyor , 5-6 adam alıyor... e ne de olsa sevreltilmiş uranyumlu mermi var.1350 mermi stoğuda gatling olan makinelisine iyi uyuyor ve Yavaş bir uçak :) ) Mig, yeni nesil hızlı taşımacılık Engineer,yeni nesil hayvan (ağır makineli vermiş adamlar yav) T-79 rules M1A-Abrams ezik kalmış Apache 1) kullanabilen için Mech Warrior tarzı bir şey 2) kullanamayan için envayi türlü takla atma aleti Bir de yeni armored vehicle'lar suda bile gidiyor .. çok tatlı :)[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 beyler o hartia konseptine jet uçakları pğek gitmemiş bence zaten oyunun wietnam modu yolda ası o bomba olacak çünkü jet met yok direk helkopter işin doğasına uygun :) bir de chatlak tan başka bf oynayabileceğimiz TÜRK SERVER i var mı yazarsanız sevinirim (chatlak üye alımını kapamış)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 chatlakta oynamak için üye olmak gerekmiyo(sadece cs için üyelik lazım) ayrıca 1.dünya savaşı modu olcaktı bi ara sitesini unuttum türkler ve çanakkale olucakmış siteyi yazarsam bulurum[hline] ICQ:50010400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ay bulursam yazarım :P[hline]Böeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 valla uçaklarla yerdeki hedefleri vurmak bazen zorlaşabiliyor tabiki engebeli yer şekillerinde ama midwayde miglerle kapışmak gibisi yok.Ayrıca şu uçakların füzeleri artık kilitlenme sistemi gibi bişiy yapsınlar...ben hiçbir amerikan filminde düşmanı tarayarak yokedildiğini gördüm adamlar paso kitlenip füze atıyolar bunda vurmak için bi yerini kasman lazım ancak apacheye etkili olabiliyor.[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bn de beceremiyorum ama bi ark ateş derken burun veriodu sora da kesin vuruyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar