Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF1942] desert combat

geberik

Öne çıkan mesajlar

www.chatlak.net ten indirin, kurun.
aao.chatlak.net te oynayalım.

tek sevmediğim yanı en sevdiğim class olan engineer in en çok dağılan class olması.
exp i yeni bir class yaratıp ona vermişler.
mayın anti-tank a gitmiş
tamir ve medic support olarak birleşmiş (adam 10-14 sene okumuş yuh).
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
said:
Deep-Night, 27 April 2003 15:47 tarihinde demiş ki:
Bence de mayının anti tankta olması ygun engineerle çok alakası yok[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır...

Gerçekte Engineer döşer.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar
Cold as Corpse.

nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki :
silin o goril i
Sosyal ağlarda paylaş

Valla sizi bilmem ama tuşları ayarlayınca ben uçağı gayet güzel kullanıyorum :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

A-10 Thunderbolt rulez
( 10 mermi ile tank alıyor , 5-6 adam alıyor... e ne de olsa sevreltilmiş uranyumlu mermi var.1350 mermi stoğuda gatling olan makinelisine iyi uyuyor ve Yavaş bir uçak :) )
Mig, yeni nesil hızlı taşımacılık
Engineer,yeni nesil hayvan (ağır makineli vermiş adamlar yav)
T-79 rules
M1A-Abrams ezik kalmış
Apache 1) kullanabilen için Mech Warrior tarzı bir şey
2) kullanamayan için envayi türlü takla atma aleti

Bir de yeni armored vehicle'lar suda bile gidiyor .. çok tatlı :)[hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler o hartia konseptine jet uçakları pğek gitmemiş bence zaten oyunun wietnam modu yolda ası o bomba olacak çünkü jet met yok direk helkopter işin doğasına uygun :)

bir de chatlak tan başka bf oynayabileceğimiz TÜRK SERVER i var mı yazarsanız sevinirim (chatlak üye alımını kapamış)[hline]icq:108382340
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
valla uçaklarla yerdeki hedefleri vurmak bazen zorlaşabiliyor tabiki engebeli yer şekillerinde ama midwayde miglerle kapışmak gibisi yok.Ayrıca şu uçakların füzeleri artık kilitlenme sistemi gibi bişiy yapsınlar...ben hiçbir amerikan filminde düşmanı tarayarak yokedildiğini gördüm adamlar paso kitlenip füze atıyolar bunda vurmak için bi yerini kasman lazım ancak apacheye etkili olabiliyor.[hline]Serve no one but Bane
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...