Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bu eleman inanılmaz. Hakkında bir şeyler karalamak istiyordum uzun zamandır, fırsat bulamıyordum. Eminim klasik müzikle az-çok ilgilenen çoğu kişi duymuştur. Özellikle Bach'ları çok çok iyi yapmış, şurdan şöyle isimlerini yazayım bulun dinleyin, yorumlarınızı getirin: Violin Concerto in Am, BWV 1041 (i) Allegro Violin Concerto in E, BWV 1042 (iii) Allegro Assai Violin Concerto in E, BWV 1042 (ii) Adagio Violin Concerto in Am, BWV 1056R (iii) Presto Violin Concerto in Am, BWV 1056R (ii) Largo Violin Concerto in Am, BWV 1056R (i) Allegro Violin Concerto in Am, BWV 1041 (iii) Allegro assai Violin Concerto in Am, BWV 1041 (ii) Andante Violin Concerto in E, BWV 1042 (i) Allegro Bulabilirsiniz umarım =/ Yorumlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Çok iyi şef. Furtwangler ya da Kubelik kadar sevmesem de bulduğum kaydını alırım. 1993'de Léonie Sonning ödülünü almıştı. The Musical Dialogue diye bir kitabı vardır, Pandora'dan almıştım ben(karıştırmıyorsam), tavsiye ederim herkese. Pandora'dakiler yardımcı olur. 4 torrent: 1 - 2 - 3 - 4 [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 19:22 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar