Valkr Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Bi aralar internette görmüştüm ama indirmeye üşenöiştim böyle bi program vardı paragraf ları falan çeviriyomuş hemde ücretsizdi.Hala var mı o program ya kullanan var mı?
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Bende beşiktaşta görmüştüm yeminli tercüman diye hehe[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi...
Sypro Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Proceviri faLam mi? Eger oLe ise o program cok saLak .. Senin keLimeyi yazi$ sirana gore tercume edio .. Ben Sevioyom Seni gibi $eLer cikio :)[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 basit çeviriler için (hani fikir versin diye filan olanlar için) babel fish kullanabilirsiniz. altavista'dan linki vardı sanırım. yalnız fazla güvenmeyin, sapıttığı oluyor...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ben unide hocanın verdigi 10 sayfalık ingce bi ödevi türkçeye o program ne dediyse öyle çevirdim üşenmiştim kendim çevirmeye ff geldi(0 yane ) :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 diyorum işte, güvenmeyin diye. ben mesela almanca şarkı sözünü merak ettiğimde filan kullanıyorum aşağı yukarı bir fikir sahibi olmak için. yoxa gramer filan çok sıçık oluyo...
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ewet iğrenç ötesi bi program.ben internette bi sitede tam sürümünü bulup indirmiştim.17mb tı yanlış hatırmıosam.sıçık bişey hiç göz attığınıza deymez.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence
Öne çıkan mesajlar