Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Firefly, Battlestar Galactica, Stargate'den sonra yeni bir bilimkurgu dizisi istiyorum. Var mı öneriniz? Star Trek yavaş yavaş iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 starwars ın dizisini cekıyorlar ona bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ben hemen bugün izlemek istiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 SG:Atlantis'i de izledin mi? Onu da izlediysen yenilerden geriye pek birşey kalmamış demektir. Space: Above & Beyond var eskilerden, ama TR altyazısı yok. Eskileri kurcalamanı tavsiye ederim. Andromeda, Babylon 5 vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Babylon 5'i indirim şimdi. Space: Above & Beyond ile Andromeda'yı anlatır mısın biraz. Altyazı kullanmıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Kusura bakma, anlat dmeişsin ama yeni gördüm mesajını ve şimdi de vaktim yok. Bir tavsiye daha vereyim, sen netten araştırırsın: Farscape var meşhur, SG-1'in Mitchell'ı Ben Browder ile Vala'sı Claudia Black oynuyor. O da bitmiş bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Farscape -- http://www.scifi.com/farscape/Andromeda -- http://www.scifi.com/andromeda/StarGate Atlantis -- http://www.scifi.com/atlantis/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Eureka Threshold - 12 bölüm sürüyo sanırsam.. ama kalite Star Trek - en babası.. hastası olucaksın. orjinal seriyi diil ama the next generationdan başla, ds9 ve voyager.. gelmiş geçmiş en iyilerinden Babylon 5 firefly - beni açmadı şimdilik aklıma bunlar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Dr.No diye birşey varmış. İzleme fırsatı bulamadım ama güzel sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Babylon 5 is good, babylon 5 is the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 lost room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 selena daki kötü adamın armor u çevik kuvvetinkinden sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Selena ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Sıkı dur sana yüzyılın scifici dizisini söylüüüyorruummm: Outer Limits Her bölüm cast başka, yönetmen başka çeşitli scificicici konuları işleniyor süper.. Şiddetle tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 outer limits sci-fi olabilir ama acayip saçma bence.. Yani adamlar gerçekçi kalmak gibi bi amaçları yok her dizi başkabi fantastik şey üzerine.. Her 10 bölümde sadece 2 veya 3 tanesi gerçek bilim üzerine kurulabilir. Düzgün sci-fi dediğin, Star Trek veya Stargate gibi gerçekçi olur. Şahsen bu 2 dizinin üzerine ben sci-fi dizisi tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar