Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Firefly, Battlestar Galactica, Stargate'den sonra yeni bir bilimkurgu dizisi istiyorum. Var mı öneriniz? Star Trek yavaş yavaş iniyor.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 starwars ın dizisini cekıyorlar ona bi bak istersen
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ben hemen bugün izlemek istiyorum ama.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 SG:Atlantis'i de izledin mi? Onu da izlediysen yenilerden geriye pek birşey kalmamış demektir. Space: Above & Beyond var eskilerden, ama TR altyazısı yok. Eskileri kurcalamanı tavsiye ederim. Andromeda, Babylon 5 vs var.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Babylon 5'i indirim şimdi. Space: Above & Beyond ile Andromeda'yı anlatır mısın biraz. Altyazı kullanmıyorum zaten.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Kusura bakma, anlat dmeişsin ama yeni gördüm mesajını ve şimdi de vaktim yok. Bir tavsiye daha vereyim, sen netten araştırırsın: Farscape var meşhur, SG-1'in Mitchell'ı Ben Browder ile Vala'sı Claudia Black oynuyor. O da bitmiş bir dizi.
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Farscape -- http://www.scifi.com/farscape/Andromeda -- http://www.scifi.com/andromeda/StarGate Atlantis -- http://www.scifi.com/atlantis/
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Eureka Threshold - 12 bölüm sürüyo sanırsam.. ama kalite Star Trek - en babası.. hastası olucaksın. orjinal seriyi diil ama the next generationdan başla, ds9 ve voyager.. gelmiş geçmiş en iyilerinden Babylon 5 firefly - beni açmadı şimdilik aklıma bunlar geliyor.
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Dr.No diye birşey varmış. İzleme fırsatı bulamadım ama güzel sanırım
Dev Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Babylon 5 is good, babylon 5 is the way
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 selena daki kötü adamın armor u çevik kuvvetinkinden sanırım
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Selena ne?
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Sıkı dur sana yüzyılın scifici dizisini söylüüüyorruummm: Outer Limits Her bölüm cast başka, yönetmen başka çeşitli scificicici konuları işleniyor süper.. Şiddetle tavsiye ederim..
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 outer limits sci-fi olabilir ama acayip saçma bence.. Yani adamlar gerçekçi kalmak gibi bi amaçları yok her dizi başkabi fantastik şey üzerine.. Her 10 bölümde sadece 2 veya 3 tanesi gerçek bilim üzerine kurulabilir. Düzgün sci-fi dediğin, Star Trek veya Stargate gibi gerçekçi olur. Şahsen bu 2 dizinin üzerine ben sci-fi dizisi tanımam.
Öne çıkan mesajlar