Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Şimdilik oluşmuş kesin katılımcı listesi: Antimodes52 Wizardofoz Ghost_boo Darkrider Deadwoll Messor Duende GERGE Dasaa Gilean Xaenin Senarious Ardeth Bunun dışında ÖSS sonrası vs. diyenler var, teker teker ÖM attım katılır mısınız öncesinde olsa diye, haber bekliyorum. Başka katılmak isteyen ve bu listede adı geçmeyenler de haber eylesin. [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 18:41 tarihinde, Antimodes52 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Kör müsün arkadaşım , finallerden sonra olsun katılırım dedim . KÖR MÜ SÜ N ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bende katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 finallerden sonra olursa bende katılmak isterim gerçi uzun süredir yazmadım hiç birşey ama olsun d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Antimodes52 Wizardofoz Ghost_boo Darkrider Deadwoll Messor Duende GERGE Dasaa Gilean Xaenin Senarious Ardeth Asteroth Devam ediyor liste. Katılımlar açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Kaç yıldır hep uzaktan seyredip dururdum, bu sene ben de katılacağım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ben de katılıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Siz başlayın ben Babacum'u kolundan tutup sürüklerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Antimodes52 Wizardofoz Ghost_boo Darkrider Deadwoll Messor Duende GERGE Dasaa Gilean Xaenin Senarious Ardeth Asteroth pekaziz Sensible zgrw Babacum gelirse inanılmaz olur, toplar patlar, ramazan erken gelir vs. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hep katılmak istemişimdir bunlara hep de bişilik çıkmıştır katılamamışımdır.Let me in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Antimodes52 Wizardofoz Ghost_boo Darkrider Deadwoll Messor Duende GERGE Dasaa Gilean Xaenin Senarious Ardeth Asteroth pekaziz Sensible zgrw St_Dreamer Şu listeyi bir de Karalama Defteri'ne yapıştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar