Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Yenisini yapalım diyoruz. Karalama Defteri'ne ilgili bir konu açtım ancak çok az kişi giriyor oraya, o bölüme bakmayıp da yarışmayla ilgilenecek insanlar olabilir diye düşündüm, buraya da açtım. Eğer illaha "yanlış bölüm burası" diye sorun olacaksa, silinebilir konu. Kimler bu tür bir yarışmaya katılır? Kimler jüri olur? Evet, belki eskisi gibi Babacum yok ortalıkta ama yine de güzel bir şeyler çıkabilir diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Karalama defterine ilgi ne yazık kşi çok zayıf. Bu konuda bir adım atılacaksa yardımcı olmaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ben de yardım etmek olursa katılmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bıktım sizin gibi böle oraya ilgi az diyip konu dışına konu açanlardan. yanlış bölüm kardeşim yanlış bölüm! kısa hikaye yazıcaksanız karalama defterine yazın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 kimse girmiye girmiye ölsünmu guzelim bölüm, bence iyi etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Yarışma zaten Karalama Defteri bölümünde düzenlenecek. Sadece haberi olsun insanların diye buraya katılım topic'ini açtım. Hem yarışmadan sonra belki insanların ilgisi artar da, hiç girmedikleri o bölüme de girmeye başlarlar? Yanlışsa, şikayet edin düzeltsin yetkililer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 canım. çok mu hassassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ya çemkirmeye gerek yoktu. Mesela ben karalama defterine uğramazdım bile ilgimi çekmeye başladı ama... Bir yarışma biraz daha ilgi çekebilir. Güzel düşünmüşsün... Öss ertesi olabilirse ben de katılırım hatta edit: hayati typo [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 00:35 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Yazının her türlüsünü her zaman desteklemişimdir. Hatta böyle bir ortam varsa blog sitelerini de paylaşmakta yarar olabilir. Yarışma düzenlemek, hele patide, alışık olduğumuz şeyler. Lütfen herkes bir tarafından tutsun ve ister ayzılarını göndersin, ister gönderilen yazıları yorumlasın. KAralama defterini aktif tutmak zor fakat önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Her şekilde yardım etmeye hazırım bende,katılırmıyım bilmem hikaye konusunda pek başarılı değilimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Hikaye yazarım, yardımcı olurum, gak guk etmeye çalışanların kafasını kırarım... Her şey edebiyat aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ozmn benım dusuncemde bolumunde yapılması gerektıgı yonunde [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 00:53 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 arkadaşım katılma. ben espiri yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Dün atıştım onunla, kuyruk yarasından atlıyor elaidicim yazıktır takılsın :) Çok istiyorsa şikayet etsin, yanlışım varsa yetkililer düzeltir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 yok senden haz etmıyor olmam bolum işgali yapmanı geçerli kılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Şikayet et o zaman topic'imi işgal edene kadar sen de. Şu yaptığımı spam olarak adlandıracağını zannetmiyorum yetkililerin yada kullanıcıların ama sen öyle düşünüyorsan şikayet et, topic'i de konusunda saptırma, tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Tartışmaya hiç gerek yok. Bu hususun konu dışı bölümünde tartışılması nedeni antimodes tarafından usulünce açıklanmış. Eğer moderatörler konu dışında böyle bir tartışmaya izin vermiyorsa bunu antimodes a anlatır ve bu konu kilitlenir. Karalama defterinden tartışmaya devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 GERGE de midi beste yarışması topici actı gelipte konu dışına acmadı yani. herkes katılacagına ilgili olanlar katılsın bence daha saglıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Müzik bölümünün aldığı hitle Karalama Defteri'nin aldığı hiti bir mi tutuyorsun? Ayrıca kişisel yazılar yazan, edebiyatla ilgilenen herkes Karalama Defteri'ne girip, herkesin yazısını okuyor diye bir durum yok. Son kez söylüyorum, rahatsızsan ünlem şeklinde bir şikayet butonu var, tıkla ona, rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 buraya hep akıl sağlığı yerinde olanlar yazsa daha sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 agresif şahıs, bi rahatla kendine gel önce. bu kadar sinir iyi degil. topici acan kişi olmak senın topicinde yazmasını ıstemedıgın kısılerı secmenı belırleyemez. o yuzden eleştrileride okuyucaksın. ki kötü birşey demıyorum, karalama defterıne gırenler ilgili şahıslar oluyor(genelde) onların katılımı daha saglıklı ve guzel sonuclar verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Seçmiyorum, konuyla alakalı şeyler yazabilirsin istediğin gibi. Ancak konuyu saptırıyorsun. Bak, sayende yarım sayfa boyunca yetkililerin karar vereceği bir tartışma yarattın. Sadece diyorum ki, rahatsızsan durumdan şikayet et, değilsen konuya katıl, sadece konuyu dağıtıp başka yönlere çekip tartışma, atışma topic'ine çevirme. Topic'in amacı kimlerin katılacağı, kimlerin jüri olacağı. Gayet basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ya şahsi gorusum bu olayın karalama defteri bolumunde gelişmesi yonunde. Tartışma muhabbetine girmıyorum. Kotu bırsey yapıyorsun gıbı bısey de demedım zaten. Gayette güzel olur boyle bir yarışma, sadece burada devam edecegıne karalama defterinde devam etsin ki hem senın yakındıgın, bölüme ilgiyide arttırır. Zaten bolumde ilgili kişiler yapacaktır başvurularını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Tamam, anlıyorum demek istediğini, ben de sadece diyorum ki, Karalama Defteri'ndeki topicte zaten kuralları vs. belirlemeye başladık, buradan sadece insanların ilgisini oraya çekmeye çalışıyorum, çünkü muhtemelen bildiğin üzere herkes bakmıyor o bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Şikayetçi olursun, yetkili gereğini yapar. Plz.. Konuya dönecek olursak ne gibi kriterler puanlamayı etkiliyor? Benim bu tarz bir ilgim yok, denerim belki diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar