Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik kısa hikaye yarışması katılımcı hedeleri.

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Yenisini yapalım diyoruz. Karalama Defteri'ne ilgili bir konu açtım ancak çok az kişi giriyor oraya, o bölüme bakmayıp da yarışmayla ilgilenecek insanlar olabilir diye düşündüm, buraya da açtım. Eğer illaha "yanlış bölüm burası" diye sorun olacaksa, silinebilir konu. Kimler bu tür bir yarışmaya katılır? Kimler jüri olur?
Evet, belki eskisi gibi Babacum yok ortalıkta ama yine de güzel bir şeyler çıkabilir diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

ya çemkirmeye gerek yoktu. Mesela ben karalama defterine uğramazdım bile ilgimi çekmeye başladı ama... Bir yarışma biraz daha ilgi çekebilir. Güzel düşünmüşsün... Öss ertesi olabilirse ben de katılırım hatta

edit: hayati typo

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 00:35 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yazının her türlüsünü her zaman desteklemişimdir. Hatta böyle bir ortam varsa blog sitelerini de paylaşmakta yarar olabilir.

Yarışma düzenlemek, hele patide, alışık olduğumuz şeyler. Lütfen herkes bir tarafından tutsun ve ister ayzılarını göndersin, ister gönderilen yazıları yorumlasın.

KAralama defterini aktif tutmak zor fakat önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Müzik bölümünün aldığı hitle Karalama Defteri'nin aldığı hiti bir mi tutuyorsun? Ayrıca kişisel yazılar yazan, edebiyatla ilgilenen herkes Karalama Defteri'ne girip, herkesin yazısını okuyor diye bir durum yok. Son kez söylüyorum, rahatsızsan ünlem şeklinde bir şikayet butonu var, tıkla ona, rahatla.
Sosyal ağlarda paylaş

agresif şahıs, bi rahatla kendine gel önce. bu kadar sinir iyi degil.
topici acan kişi olmak senın topicinde yazmasını ıstemedıgın kısılerı secmenı belırleyemez. o yuzden eleştrileride okuyucaksın.

ki kötü birşey demıyorum, karalama defterıne gırenler ilgili şahıslar oluyor(genelde) onların katılımı daha saglıklı ve guzel sonuclar verebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Seçmiyorum, konuyla alakalı şeyler yazabilirsin istediğin gibi. Ancak konuyu saptırıyorsun. Bak, sayende yarım sayfa boyunca yetkililerin karar vereceği bir tartışma yarattın. Sadece diyorum ki, rahatsızsan durumdan şikayet et, değilsen konuya katıl, sadece konuyu dağıtıp başka yönlere çekip tartışma, atışma topic'ine çevirme. Topic'in amacı kimlerin katılacağı, kimlerin jüri olacağı. Gayet basit.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şahsi gorusum bu olayın karalama defteri bolumunde gelişmesi yonunde. Tartışma muhabbetine girmıyorum. Kotu bırsey yapıyorsun gıbı bısey de demedım zaten. Gayette güzel olur boyle bir yarışma, sadece burada devam edecegıne karalama defterinde devam etsin ki hem senın yakındıgın, bölüme ilgiyide arttırır. Zaten bolumde ilgili kişiler yapacaktır başvurularını
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...