Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 valla ben bilmem sabancıda burslu burssuz insanları gayet güzel çalıştırıyorlar. yani o açığı en azından ilerki senelerde kapattıklarını gördüm ben dışardan gözlemleyen biri olarak. ama böyle "abi yanımdaki hiç çalışmadan benle aynı duruma geldi" olayı seni yiyip bitircekse o zaman kötü tabi d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 okuldan gelen bonus puanıda saydınmı sen peki?10 puan fazla alsan dershaneden 240 de okuldanda 50 gelse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 komutunu bilmiodum kusura bakma =) Xaelin demiş bunu ona göre =) said: § 01 Haziran 2007, Cuma - 05:05 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Özele gideriz her türlü gerçi ama işte koyar adama biraz çalışıpta özele girmek Neden ? ----------------------------------------------------------------------- Özel okula gitmişim dershaneye gitmişim 2.dönem özel derste almaya başlamşm ama ona rağmen özel üniversiteye burssuz girmişim.Elime ne geçti?Aileme yük olmaktan başka?Hayır şöyle bi durumda var.Kontenjanları doldurcam die barajı 10 puan farkla geçen adamla ne bileyim 310-320 yapan adam özel üniversiteye paralı gidiyor.Sence de insana biraz "koymaz" mı? [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 12:08 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 12:09 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Şahsen bana koymuyor , iyi bir eğitim alıyorum çünkü , öyle de bakmak lazım ama işte para olayı da önemli tabii . Ben eğitime bakıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… utopia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: Arkadaslar su an dershanedeki denemelerde 225 230 puan cıvarı bırsey alıyorum genelde.Dershanede rehberlık danısmanı össde muhtemelen 10 15 puan ustunu alırsın dıyor. alamazsın, bütün sene nasıl getirdiysen öyle alırsın haberin olsun. tecrübeyle sabittir yeni sistemle girdim ben de, ama istediğin bölümü iyi belirlersen o puanla da gidecek çok yerin var. ayrıca özelde okumak gibi bir imkanın varsa neden kullanmayasın ki? özelde okuyup da kendini aile parası yer durumda ne zaman görürsün biliyor musun, kendine hiçbir şey katmadan yaşarsan, okulu çılgın baba parası yiyen genç ayağına sallarsan, hayatını bomboş kurgularsan. çok uçta oturma odası sınıflı imkanları kısıtlı özel üniversitelere gitmediğin sürece, bir bilgide bir sabancıda kendine çok şey katabilirsin. çok iyi eğitim veriyor onlar, imkanları da o kadar geniş ki okuduğun süre boyunca -kullanırsan- kendini geliştirebilirsin. dar bakmaman lazım konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 dershanesine bakar d: mesela ben fen bilimlerine gidiyordum oranın denemeleri bazen össden zor oluyordu heheh ama tabi öss heycanı ayrı, kolaylıktan kazandığın avantajı o götürüyor zaten d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 E tabii ozel koyabilir. Ben burslu olarak bile tercih etmemistim ozeli. Komik bir elitist yaklasim icinde sinifcilik aslinda. Para-guc degil de baska sinifcilik tabii... Ama buyutcek de bir sey yok. Dershaneye gidip seneye de istedigin yere girecegin %100 degilken atlancak bir secenek degil ozel uniler iste. Paran varsa birak, kasma daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Denemelerde yaptigindan fazla/az yaparsin olayi da tamamen kisiden kisiye degiscek bir sey. Takilmayin ona. Kimisi aynisini yapar kimisi fazla yapar kimisi az... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Desolator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ben geçen sene ham 225 civarı bi puan yapmıştım.. okuldan da 70 civarı geliyodu.. ama istediğim bölüm olmuyor diye (özel de düşünmüyordum) bu sene tekrardan hazırlandım.. ve şunu farkettim.. yaş arttıkça öss kolaylaşıyor fakat çalışma isteğin de onunla paralel bi şekilde azalıyor.. eğer ki "ben çalışmayı bırakmam seneye de disiplinli bir şekilde çalışırım" diyosan bence bi sene daha bekle.. çünkü puanını 40 puan kadar arttıran insanlar biliyorum.. disiplinde bitiyo iş.. ama şöyle söyliim; son 3 aydan beri inanılmaz sıkılıyorum.. yapamayacağım korkusu değil de bitmedi gitti sıkıntısı stress yaratıyor.. onun haricinde haftaiçi bir öğrencinin hazırlanması kadar kolay bişey yok.. onun için tekrardan söylüyorum.. bütün vaktini össye yoğunlaştırabileceksen ve disiplinli bir şekilde sene başından sonuna kadar çalışabileceksen şimdi yaptığın puanın en az 20-30 puan üstüne çok rahat bir şekilde çıkabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 wlla mesela ben yapamam bi sene daha...şuanda ne bitmez şeymiş diyip of off diyip dolanıorm....sadece bitmediiinden sıkıldııımdan yani =) htta 1 ay boyunca bırakmıştım geçen...3 hfta önce yeniden bşladım bırakmasam mesela 240 deilde 250 küsür yapıodm şuan ama npim sıkıldım...ben mesela 1 sene daha hazırlanamam çalışamam çnkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesela hep 225 alıodum..Bugun ılk defa 245 alıcam..Anlayamadım noluoz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ya össde belli olmaz o bi gir çık puanlar gelsin öyle düşünürsün ben hep 230 civarı çekiyodum denemelerde, össde 286 çektim mesela, biraz random bi olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Össde panik yaparsan -20 , sakin olursan +15 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 imkanın varsa özele git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Şahsen bana koymuyor , iyi bir eğitim alıyorum çünkü , öyle de bakmak lazım ama işte para olayı da önemli tabii . Ben eğitime bakıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: Arkadaslar su an dershanedeki denemelerde 225 230 puan cıvarı bırsey alıyorum genelde.Dershanede rehberlık danısmanı össde muhtemelen 10 15 puan ustunu alırsın dıyor. alamazsın, bütün sene nasıl getirdiysen öyle alırsın haberin olsun. tecrübeyle sabittir yeni sistemle girdim ben de, ama istediğin bölümü iyi belirlersen o puanla da gidecek çok yerin var. ayrıca özelde okumak gibi bir imkanın varsa neden kullanmayasın ki? özelde okuyup da kendini aile parası yer durumda ne zaman görürsün biliyor musun, kendine hiçbir şey katmadan yaşarsan, okulu çılgın baba parası yiyen genç ayağına sallarsan, hayatını bomboş kurgularsan. çok uçta oturma odası sınıflı imkanları kısıtlı özel üniversitelere gitmediğin sürece, bir bilgide bir sabancıda kendine çok şey katabilirsin. çok iyi eğitim veriyor onlar, imkanları da o kadar geniş ki okuduğun süre boyunca -kullanırsan- kendini geliştirebilirsin. dar bakmaman lazım konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 dershanesine bakar d: mesela ben fen bilimlerine gidiyordum oranın denemeleri bazen össden zor oluyordu heheh ama tabi öss heycanı ayrı, kolaylıktan kazandığın avantajı o götürüyor zaten d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 E tabii ozel koyabilir. Ben burslu olarak bile tercih etmemistim ozeli. Komik bir elitist yaklasim icinde sinifcilik aslinda. Para-guc degil de baska sinifcilik tabii... Ama buyutcek de bir sey yok. Dershaneye gidip seneye de istedigin yere girecegin %100 degilken atlancak bir secenek degil ozel uniler iste. Paran varsa birak, kasma daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Denemelerde yaptigindan fazla/az yaparsin olayi da tamamen kisiden kisiye degiscek bir sey. Takilmayin ona. Kimisi aynisini yapar kimisi fazla yapar kimisi az... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ben geçen sene ham 225 civarı bi puan yapmıştım.. okuldan da 70 civarı geliyodu.. ama istediğim bölüm olmuyor diye (özel de düşünmüyordum) bu sene tekrardan hazırlandım.. ve şunu farkettim.. yaş arttıkça öss kolaylaşıyor fakat çalışma isteğin de onunla paralel bi şekilde azalıyor.. eğer ki "ben çalışmayı bırakmam seneye de disiplinli bir şekilde çalışırım" diyosan bence bi sene daha bekle.. çünkü puanını 40 puan kadar arttıran insanlar biliyorum.. disiplinde bitiyo iş.. ama şöyle söyliim; son 3 aydan beri inanılmaz sıkılıyorum.. yapamayacağım korkusu değil de bitmedi gitti sıkıntısı stress yaratıyor.. onun haricinde haftaiçi bir öğrencinin hazırlanması kadar kolay bişey yok.. onun için tekrardan söylüyorum.. bütün vaktini össye yoğunlaştırabileceksen ve disiplinli bir şekilde sene başından sonuna kadar çalışabileceksen şimdi yaptığın puanın en az 20-30 puan üstüne çok rahat bir şekilde çıkabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 wlla mesela ben yapamam bi sene daha...şuanda ne bitmez şeymiş diyip of off diyip dolanıorm....sadece bitmediiinden sıkıldııımdan yani =) htta 1 ay boyunca bırakmıştım geçen...3 hfta önce yeniden bşladım bırakmasam mesela 240 deilde 250 küsür yapıodm şuan ama npim sıkıldım...ben mesela 1 sene daha hazırlanamam çalışamam çnkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesela hep 225 alıodum..Bugun ılk defa 245 alıcam..Anlayamadım noluoz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ya össde belli olmaz o bi gir çık puanlar gelsin öyle düşünürsün ben hep 230 civarı çekiyodum denemelerde, össde 286 çektim mesela, biraz random bi olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Össde panik yaparsan -20 , sakin olursan +15 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 imkanın varsa özele git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar