SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Rusya'dan almıştım BUKA lisanslıymış adi şey burada açılmıyor buka şirketine de valve'ye de mesaj attım yenisini alacan diyor , proxy falan filan rusyadan bağlanıyor gibi gösterilemez mi ya da illede 10$lık oyun aktarma vardı sanırım onla zararına satış mı yapacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Box alınca sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama steam'den alınca senin hesabına kaydediyorlar oyunu, ülke fark etmemesi lazım, hmm. Steam'den bir şekilde cdkey ile entegre oluyor mudur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 saoslun oyun gözüküyo çift tıklayınca rusya haricinde çalışmıyor diyor EDIT=kutu resmi: [spo][/spo] [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 00:29 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 en azından satmamda yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 über korsan ülkesi rusyada oyun firmaları, kopya oyun fiyatına sadece rusça veya valve gibi steam'de sadece rus ip'leri üzerinde çalışan versiyonları satıyor korsan olayı patlasın diye (ve 5$'a aldığı orijinal oyunu yurtdışında 50$'dan satamasınlar diye). sen de kapmışsın oradan öyle ama eve gelince gg olmuşsun hehe. proxy degil de ipconfig programlarıyla sisteminin ipsini editlersen belki çalışabilir steam'de, kesin bunu yapmış birileri vardır nette biraz araştır derim vazgeçmeden. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 16:25 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bunu yapsa da oynayamaz proxylerin yavaşlığından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ben satayım internetten o zaman 0 steam accountunu burdan alırım artık :( bi o iş için yardım etseniz nasıl satacağım ne gerekir vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hehe ucuza buldum diye sevinip almışsın ama içinde kalmış :) rusyadan başka yerde çalışmıyorsa ve cd-key'i aktife ettiysen işin zor. e-bay'den bile alcaklarını pek sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar