kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 undying'i çekiyordum %96 bilmem kaç küsürata geldi pc kitlendi restart atmam gerekti haliyle, programı tekrar açtım yok olmuş dosya ? böyle bir şey olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 olabilir linke tekrar tiklayip tekrar dl etmeyi denersen bazen kurtaryo dsyayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 opsiyonlarda save write diye bi seçenek var onu tiklemeniz gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 linki bırak dosyanın ismini hatırlamıyorum temelli kaybettik dosyayı anlayacağınız, torent buldum ordan dl ediyorum, hata bende zaten torent kullansam 10 kere download etmiştim şu zamana kadar. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:27 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 http://www.bws42.com/files/mfr/MetFileRegenerator.exe Bu program ile dosyanı kurtarırdın. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:12 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 onca zaman emule kullandıktan sonra anladım ki torrent ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Emulede ki kaynak hiç bir p2p de yok. Ne torrent ne et ne kıl ne tüy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ne diyim şansına küs ben 2 senedir emule kullanıyorum (modlu) bugüne kadar ne sorun yaşadım ne de download hızında bir yavaşlama 10dk sonra bitene kadar full çekiyor.Ama aynı şeyi bende torrent de yaşadım utorrent kullanıyordum %50 de laptop pili bitti şarj a takınca baktım dosya yokD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 emule'da garip bir olay var, ayarı yapmazsanız sadece windows'u kapatırken save ediyor. yani elektrik kesilmesi gibi durumlarda dosyayı kaybediyorsunuz. ayarlardan genişletilmiş sekmesine gelip güvenli met/dat file yazımını her zaman yaparsanız sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar