Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SLden sonra AO

Chrysaor

Öne çıkan mesajlar

SWGden baydim, AOya donucem galiba :)

SL cikti, oyunda neler degisti? (Perkleri falan sormuyorum, oyun oynanisi hakkinda sorum)
Paso gri kamplayarak geciyormus diye duydum, dogrumu?
Questleri zevklimi SLin?
Phat lewt icin cok kasmak gerekiyormu?
200 fixer/180 mp/180 enfin zevk alabilecegi icerik geldimi oyunda, yoksa hala eski bayik mission threadmillmi?
Icerik olarak ne kadar idare edebilicegini dusunuyorsunuz?

... gibi sorular :P[hline]O_o
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben ilk 1 hafta SLdeydim ve 2 tane yesil mob gördüm o kadar ama ilk kısmındaydım yani 2. adaya geçmedim. Qeussten bol bişi yok SLde. Zevklimi dersen fena değil ama ögrenene kadar canın çıkıyor ve hemen unutuyorsun :)
200 olmaya kasıyorum şu an daha sonra sadece SL yapıcam.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Icerik ve challange yok oyunda, 1 ayda bitirdim, su an mesgul edicek bisiy yok sayilir, hehe aonun aylarca yillarca yaptigin acg missionlari bile daha ilgi cekici, alt imkanida yok ayni serverda acamiyorsun 1den fazla char.

senin acc acikmi su an? questleri birlikte kasariz, eger daha baslamadiysan.[hline]O_o
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede durum aynı hemen hemen Absolut ile. Ben ilk 2 hafta baya bi uğraştım araştırdım questleri. Şu anda 3. adadayım Scheol de. aynı şekilde ilerisi için lvl 155 yeterli olmadı bende 200 e doğru ne kadar gidersem iyidir diye döndüm RK ya. hala arada sırada gidip uğraşıyorum SL questleri ile. birde yeni başlayan bir arkadaş var onunla geziyoruz.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Sosyal ağlarda paylaş

eger geri donup butun gun SL ye vakit gecirirsen sıkılma ihtimalin yuksek
her bozuk seye kufrederek ve SL den asagı dustugunde 4holeste omniler tarafindan direk indirildiginde bilgisayari kapatarak gecirebilirsin
AMA
butun gun SL de sıkılmayadabilirsin, cok eglenedebilirsin, boyle bir ihtimalde var yani yapilcak baya sey var aslinda[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Citirr - Clan Bureaucrat
Sosyal ağlarda paylaş

SL inanilmaz hosuma gitti, Scheola geldim simdi :) Spec2, basit jobe set bitti simdiden hehe

Fixer "tap notum vein" nanolarinin islevini bilen varmi?
Umarim tahmin ettigim gibi yeni evaclar degildir, cunku calismiyolar galiba. Ustumde garden anahtariyla denedim, nanoyu cast ediyor ama sonuc yok.[hline]O_o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...