mydiv_x Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Selamlar divxfilmler 800bin lira aradğınız bütün filmler burada.Hepsi dvd kalitesinde mail atıp listemi istemeyi unutmayın [email protected] görüşmek dileğiyle çoklu alımlarda indirim ve hediye cd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 hangi şehirdesin?[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 hoca aşşada pazar alanları diye bir kısım var. internet hakkında birşey göremedim mesajında ve topicinde.. vizyon, konu dışı veya pazar alanları bölümlerinde seçim yapabilirdin. Dediğim gibi bence en iyisi pazar alanlarıydı.. bu arada sırf divx satmak için account alman, daha doğrusu o yönde bir nickname alman komiğime gitti :D daha doğrusu iginç birşey. NOT: no offense, sadece dostça bir uyarıydı yukarda sölediklerim..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 bana pm den benzer şekilde reklam gelmişti divx çiden dumur olmuştum[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mydiv_x Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 selamlar ya nickim herforumda aynı :)mesajı buraya attıktan sonra gördüm öyle bir başlık olduğunu haklısınız burasıyla bir alaksı yoktu konunun özür diliyorum sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar