Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son patch ,warrior ve pvp

Excane

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar önceleri bu konu baya tartışıldı biliyorum. Ama şu son patchden sonra bütün classların dengeleri biraz değişti.

Benim sorunum warrior ile pvp yapmak;rogue ve hunter harici hiç bir classı kesemiyordum.Final betadaki warriorun haline kanıp bi ms warrior kastım (orc)(Axe specialized),ama beni duellerde şimdiye kadar pek memnun etmedi.

Yaklaşık 4 aydır wow oynamıyorum.Şimdi geri döndüm,warriorun pvp dengesi içindeki konumu nedir diye merak ediyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:04 tarihinde, Excane tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

execute'un gearla ilgisi yok 7k execute da o yüzden yok

imp execute ve full rage barla max 5588 dmg veriyo execute son rankinde.

diyelimki sen deathwish actın karşındada recklessness ve deathwish acmış bir berserker stancede warrior var bu en demektir dersen toplamda %55 dmg incranse dir senden %20 ondan %35 geliyo

dmg'ımız 8661.42 ye cıktı

ama bu adamın armor'ı var ki platelki warriorlar %40 dmg red'le gezer bu ortalaman hatta ortalama altı bir değerdir.
yanı bizim dmg'ımız phsycal olduğu için %40 azalıcak

sonuc: 5162.852

hadi diyelim gear dürünüyo adamda %30 dmg red var leather falan giymiş aralara,

ben giyiyodum guzeldir giyilir eskiden weapon skill güzel oluyodu, e zaten raiddede dmg alıcna her halukarda ölüyodun fury halinde o yüzden giyiyoduk. neyse konu dağılmasın

%30 dmg red'le sonuc: 6202,994 dmg

yanı yine 7k ya ulaşamıyouruz bu akdar utopik durumlarda bile...

ha bu araad en en optimium sonuc yanı ha ab buff'ı falan derseniz işte o zaman yine bu utopik koşullarla 7k eecute görebilirsiniz lakin arenada ab buff'ı yok, nedense...

arenalarda supportsuz şebek oluyo warrior yanı warrior'u şebek etmiyen oyuncuya eh oyuncu olarak bakıyorum ben artık, biraz işini bilen kite'lıyo.

ha ama arenaın olayı takım oyunu takımda senın kıcını toplıycak veya cc deyken zaman kazandırıcak birileri varya ok gırælsın o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

warrior pvpde fena sayılmaz. ama trinket artık slow kaldırmıyor o yüzden bazen sinir bozucu oluyor pvp. arenalarda blessing of freedomlu bir warrior gayet etkili. deathwish enrage nerfi biraz gereksizdi bana göre ama o kadar da takmıyorum kafaya. genel olarak warrior pvp & pve gayet eğlenceli
Sosyal ağlarda paylaş

Elimde Honed Voidaxe var 3,40 speede sahip 81,5 DPS li bir axe.

Battleshout (382)+ Orc racial Abilitysi blood Fury(282)+ Bladefist's Breath Trinketini(200) kullandığımda AP 1942 oluyor ve DPS 225 oluyor.

Bunun yanına %25 enrage geldiğinde 282 DPs oluyor ve bu elimdeki silahla normal vuruşum:960 civarı(critsiz)

Heroic strike :+238 =1198(critsiz)

Mortal Strike :+220 =1180 (critsiz)

Vurabiliyor.Bunlar karşımdaki kişinin hiç armoru olmadığı taktirde böyle.genelde Bi cloth user %15-20 arası armor yuzunden absorb eder.Ona göre düşünmek lazım.

Critli halleri ise Impale olduğundan %20 crit bonusu artırıyor.Sanırım Normalin %220 si oluyor.Tam crit nasıl çalışıyor bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Duellere hiç bakma bile, bi anlamı yok çünkü.

PvP için öncelikli olan şey resillience, özellikle arena ratingini yükseltmek istiyosan resillience ını yüksek tutmak zorundasın. Aslında sırf arena da değil, BGlerde de çok etkiliyor.

Ne kadar az dmg yersen, o kadar çok dmg vurursun.

2 parça r14 armor
2 parça gladiator armor
Honorlarla alınan non-set epic armorlardan temin edersen oldukça resillience sahibi olabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

elimde gorehowl var.

warrior arenada druid yada paladin ile birlikte değilse genelde kaybetmeye mahkum.

ama bglerde terör estiriyorum healer olmasa bile.arada bide heal aldınmı tam katliyam yaratıyorum.
35 crit var zerker stance da frost mage felan hariç genelde iyi bir performans.

bide abartılan sayıalra bakma sakın bide videoları izleyip warriora a reroll yapma.

pat in yada maydie in videolarındaki gibi big numbers elde etmek için recklessnes ve enrage in sürekli açık olması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

bugün arkadaşın accountuyla 3 ay sonra ilk defa warrior oynadım. 17/44/0 buildi var dual wield fury gitmiş; buffsız 1,7k ap'si, 9k hp'si ve 93 resilence'ı var. dual wield baya eğlendim pvpde ama 2h silah kullanınca pvp daha da eğlenceli hale geldi (MS olmadığı halde bile) kısacası; craftable 2hlerden yap (benim tercihim thunder. hem diğerlerinden daha hızlı yapabilirsin hem de mace proc hayat kurtarıcı) gerisi zaten gelir :p
Sosyal ağlarda paylaş

warriorun tunder clapı battle shotu ve demoralize shotu spell olarak gözüküyor onları resist edebilir Cos ama rend? hemde immune demiiş arkadaş ressist başka immune başka ne iş bende anlamadım, bu abilitilerin spell olduğunuda dün anladım ashenwalede warriorla demon keserken debuff atıyorlar 5 sn cannot spell diyor bunları kullanamıyorsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue fiziksel hiç bir atağa immune olamaz (Dwarf racial - bleeding olayı hariç) ya blessing of protection almıştır yada şu fiziksel ataklara immune eden potiondan çekmiştir başka açıklaması olamaz...
Pve ve dps warrior olayıda tanıdık bir guild olmadığı sürece çok zor diyebilirim.
Eh son olarak warrior yanlız adam rolünde bir hiçtir arkasında dispeller/healer vs olmadan kuzu kuzu takılırken bunlara sahip olunca chuck+cüneyt moduna dönüşüverir.
Sosyal ağlarda paylaş

walla su an gruul magy farmlayan bi guildteym dps warrior olarak ama fury olmadıım halde dmg metter de bi rogue var beni zorlayan hep ilk 2 deyim deep thunder var elimde 31Arms/30 furry talent build ha bide fury olsam dmg ta o rogue yaklasamaz bile ama pvp aşkı işte :D yani eğer guildini ikna edersen dps warrior cidden adına yakısan dps yi yapior işte gear falan toplaman biraz dert oluyor misal karazanda 2 ay sadece tank itemi alabildim zaten dps plate leri koymamıslar t4 almak zorundasın yada gladiator seti falan aldım o sekilde kendimin düzdüğü bi gearla oluo hersey
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...