Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odanın böcek dolması

Chemical

Öne çıkan mesajlar

tyrael'in evindeki "kenanlar" gerçekten sinir bozucu, gündüz 1 tane bile yok, gece fışkırıolar resmen.

gece uyurken 1-2 kere ışık açık uyumuştum *yusuf yusuf*

oldum olası nefret ederim böcegin her türünden
çok küçükken babaannemlerin evinde baharatlı doritosları yere dökerdim, sabah bi bakardım kırıntıların etrafında 10larca karınca ölüsü vardı.
gerçi büyüyünce karıncaların ne kadar muhteşem varlıklar olduğunu öğrenince yapmadım öyle şeyler ama örümcek olsun, güveler olsun, hamamböcekleri olsun nefret ederim tiksinirim ama öldüremem de, yaklaşamam yanlarına, bağıra bağıra kaçar uzaklaşırım hemen ortamdan.

2 önceki evimizde tam 2 kez ufacık, 2 parmak kalınlığında (amma 2 oldu) akrep yakalamıştık evde, besleriz gibi saçma bi mantıkla bi kutuya koyup, nefes alabilsin diye delik açmıştık tepesine, sabah kalkıp baktık, hayvan çıkamayınca gurur yapıp kendisini sokup intahar etmiş. kaskatı kesilmişti çok acaip.

valla hamamböceği olayına çözüm yok sanırım, çok hızlı ürüolar, nereden geldikleri, ne bok yedikleri de belli deil, radyasyondan bile etkilenmiyolar ne garip yaratıklar var ya.

bu arada 2-3 kere de şu an oturduğumuz evde çiyan gördüm, parmak büyüklüğünde, hayvan gibi hızlılar. reflekslerimden hızlı hareket eden böceği gördümmü ondan da kaçarım =D

hepsi gebersin bi tek arılar ve karıncalar yaşasın

bu arada en tehlikeli böcek de (tam olacak böcek sayılır mı emin deilim ama) sivrisineklerdir. tarantuladan falan bile daha tehlikeliler, milyonlarca yıldır yaşiolar ve sıtma yayio şerefsiz evlatları =/

şu an çok feci huylanmış durumdayım sanki sağdan soldan böcek çıkacakmış gibi heryerim kaşınmaya başladı tırsıyorum resmen =(
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada tabletler, spreyler gibi ev kullanıcısı olan şeyler malesef hiçbi şeye yaramıyo aklınızda bulunsun, hayvan girip çıkıyo içine(biliyorum hemen ölmüyor etrafada bulaştırıo önce) ama popülasyonlarında en ufak bi azalma yok. hayır eve gelene gidene de rezil oluyoruz... en son çare o linkini verdiğim yeri aricam bakalım kısmet
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında hamam böceklerinden tamamen kurtulmak mümkün, nasıl derseniz evleri yaparken ve eşyaları koyarken içerisinde ne olduğu gözükmeyen yerleri tamamen kapatmak, hayvana saklanıcak yer bırakmamak, ahşap evlerde bu bir nevi imkansız eheh, ama betonarme binalarda dikkatli olunsa yapılacak bir şey, bir de sokak kapısının altına falan sünger tarzı şeylerden takılır hayvanat giremez içeri. Sırf hamam böceği değil karıncadan falan da kurtulunabilir böyle. Hapishane gibi düşünün, nasıl jilet saklıyacak yer bile bırakmamaya çalışıyorlar, onun gibi olursa pek şansı olmaz bu tarz hayvanatların.
Sosyal ağlarda paylaş

2 yıl oncesine kadar bizdede Hamam böceği vardı
Yemin ediyorum şu ilaç ı kullandıktan sonra 1 tane görmedim daha.

Detan Maxi süper bir ilaç . Hamam böceğini hemen öldürmüyor bu ilaç . Gördünmü üstüne sıkıp kaçmasına izin veriyorsun . Hamam böcüü evine gidiyo . Hem yuvaladığı yer zehirleniyor hemde diğer hamam böcekleri zehirleniyor. Bir süre sonra hepsi geberiyo.

Alın kesin çözüm bu ;)

Sosyal ağlarda paylaş

Bende bi kere odamın tavanında görmüştüm yaklaşık 30 cm vardı ztn görünce nasıl tırstım gecede saat 2 gibiydi.Uzaktan terlik atışları başarısız olunca tekrar geçtim pcnin başına arasıra bakıyom ordamı diye sora bi ara kayboldu.Nasıl uyudumlan ben o gece hatırlamıom valla :D

Edit:o videodakinin 3/2si kadardi siyahtı ama o_O

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 13:39 tarihinde, batuhan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tavandan kayıp uyurken yüzüne düştüğünü düşünsene Kırkayak'ın . Horlarkende ağzına giriyormus..... :)

Hamam böceği diye diye aklıma eski bir Pc oyunu olan
Bad Mojo'yu getirdiniz .
Bir deney sonucu hamam bocegine dönüşen bir adamı canlandırıyoruz . Yanı Hamam böceği olarak oynuyoruz. . Çekip tekrar oynuyacam

[spo]
[/spo]

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 17:12 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...