Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odanın böcek dolması

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Kulağına girmeye çalışırken farkettiğini düşünsene abi onun. Hatta abartmaya gerek yok, bacağından yukarı doğru çıkarken farkettiğini :D

Edit: En arkadaki 2 şeyi saymassak 40 ayak harbiden ama en arkadakilerle birlikte 42 oluyor?

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 20:57 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

tam olarak bunlardan bahsediyordum bizim evde bir adet gördüyüm vaktinde ama daha küçüğü bi tane işaret parmağı kadar olanı (tabi kimin işaret parmağı olduğu da çok önemli) d:

said:
O hayvanların kangrene ve zehirli maddelere karşı geliştirdikleri savunma çok ilginç. Mesela arkasından böcek ilacı sık, adam zehir dibinden yukarı doğru ilerlerken tüm bacaklarını döküyor tek tek. Yani zehirli organlarını döküyor zehir vücüduna bulaşmasın diye ama tabi böcek ilacındaki zehirin yayılmasından daha hızlı yapamadığı için bunu ölüyor misal d: Aynı tepkiyi kangren gibi durumlarda da gösteriyor. İlginç bir durum. Pek hoş olduğu söylenemez tabi ama acı çeken bir böceği izlemek ama yine de ilginç d:

yazık lan fareye :(
bu çiyanları biyolojik silah yapmalı
(caution: russian point of view on biological weapons)

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 22:40 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok yılan mılan korkmuorm ama böle sinsi hayvanları yok edesim var dünyadan.. ya herşeyi geçtim ekolojik denge fln var ya?hah bu canım sistemde nedir hamam böceğinin yeri?yaptm araştırma hamam böceğinin yararları yazdım yok zararları yazdım yok ama kardeşim sen her bi yere girip çıkarsan olmazki dur yerinde. allahtan bardak çanak dolabına girmiolar özel anlaşma gibi musluk etrafında takılıolar bazen odaya geliolar eziyorum.. annem kediden korkmasa alırım 10 tane kedi de..bide böcek yiyen adamla benim işim olmaz zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...