Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 sdlfjfjdfsj sdpofjsdofdsfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Hey maşşallah sizlerde de ne ev varmış be abi Kırkayaklar hamamböcekleri falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 peygamber devesini seviyorum ben ya fade var ya ona benziyolar natural selectiondan, star crafttan çıkmış gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bence yüzü çok sirin.Böceklerden nefret ederim ama peygamber böcegi rahatsiz edici gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Al işte resmen fade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ne iğrenç bir canlıdır bu ya ? çiyan: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Kulağına girmeye çalışırken farkettiğini düşünsene abi onun. Hatta abartmaya gerek yok, bacağından yukarı doğru çıkarken farkettiğini :D Edit: En arkadaki 2 şeyi saymassak 40 ayak harbiden ama en arkadakilerle birlikte 42 oluyor? [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 20:57 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 kırk ayak değil bu zaten :p ayrıca kırk ayak ismini mecazi olarak aldıklarını düşünüyorum yoksa delinin biri sayıp aha bunda kırk tane ayak var, sana bundan sonra kırk ayak diyelim demiş olamaz heralde heehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Antenleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 http://video.google.com/videoplay?docid=8313878609430213933 http://www.youtube.com/watch?v=8CL2hetqpfg burda bir kaç çiyan vukuatı var, gerçi bunlar hayvani ebatlarda heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Oha, evrim geçirmiş pokemon o ya? O kadar büyük bir şeyin gerçek olması mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Off çok korkunç yaa O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 pissik yapmayın yaaaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 kedi al bence , ya öldürüyolar ya da bacaklarını koparıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 O video'da izlediğin Çiyan ı biraz zor öldürürler . Soktumu vucudunu bir süreliğine Felç ediyor zehiri . Ondan sonrada başlıyo yemeğeee yamyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 abi o ciyanlar yer kediyi acımaz valla.... oy oy oy nemyi onalr öle ya yok bide yarasalı olanda yerler tümüyle böcek böle oyyy diğeri cok iğrenc olmus zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 tam olarak bunlardan bahsediyordum bizim evde bir adet gördüyüm vaktinde ama daha küçüğü bi tane işaret parmağı kadar olanı (tabi kimin işaret parmağı olduğu da çok önemli) d: said: O hayvanların kangrene ve zehirli maddelere karşı geliştirdikleri savunma çok ilginç. Mesela arkasından böcek ilacı sık, adam zehir dibinden yukarı doğru ilerlerken tüm bacaklarını döküyor tek tek. Yani zehirli organlarını döküyor zehir vücüduna bulaşmasın diye ama tabi böcek ilacındaki zehirin yayılmasından daha hızlı yapamadığı için bunu ölüyor misal d: Aynı tepkiyi kangren gibi durumlarda da gösteriyor. İlginç bir durum. Pek hoş olduğu söylenemez tabi ama acı çeken bir böceği izlemek ama yine de ilginç d: yazık lan fareye :( bu çiyanları biyolojik silah yapmalı (caution: russian point of view on biological weapons) [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 22:40 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 felc oldu 10 sn sonra öldü fare. psikologlar ne deneyler yapıyolar bunlara bi bilsen cok korkunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bizim burdakiler farelerin beyinlerini açıp, fetişist bıldırcınlar yaratıyorlar hiç çiyanlarla oynayanlarını görmedim. genetikçileri söylemiyorum d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ben zaten o çiyanlar için demedim, karafatma ve sinek gibi basit böcekler için dedim anca onları öldürüyolar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 o videodaki çiyanın boyutu normal değil fareyi 3 kere saracak uzunlukta :p fare de ufak olabilir şimdi günahını almayalım XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Evet kedi yiyor . Ben Dayımların bahçesinde DanaBurnu denen böceğini yerken gördüm . Kelebek'lerlede bir güzel oynadıktan sonra afiyetle yutuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 yılandan korkmam bu hayvandan korktuğum kadar :s çok iğrençmiş bu videodaki dev çiyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 abi yok yılan mılan korkmuorm ama böle sinsi hayvanları yok edesim var dünyadan.. ya herşeyi geçtim ekolojik denge fln var ya?hah bu canım sistemde nedir hamam böceğinin yeri?yaptm araştırma hamam böceğinin yararları yazdım yok zararları yazdım yok ama kardeşim sen her bi yere girip çıkarsan olmazki dur yerinde. allahtan bardak çanak dolabına girmiolar özel anlaşma gibi musluk etrafında takılıolar bazen odaya geliolar eziyorum.. annem kediden korkmasa alırım 10 tane kedi de..bide böcek yiyen adamla benim işim olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 arı da yiyor kediler hözzz diye ses geliyor ağızlarında dolaştırıyorlar iki saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar