Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok klişe olcak ama, Xbox 360 mı PS3 mu?

Disappear

Öne çıkan mesajlar

verbatim hic biryerde bulamadim onun yerine maxell ve memorex kullaniyorum mesela su an maxell ile kendi indirdigim gears of war oynuyorum bi sorun yok, cd surucusundende ses falanda gelmiyo. herkes verbatim diyoda gold/teknosa falan baktim bulamadim bi ara besiktasta bos cd satan dukkanlara bakarim olmadi. bu arada ozel mesaj attim bi konu hakkinda
Sosyal ağlarda paylaş

dnrda vardı genelde bol bol verbatim, ama 3 farklı yerdeki dnr ı tükettim hiç kalmadı (:
philipsh de kullanabilirsin bikaç tane kullandım onlar da gayet güzel ama dms hiç beğenmedim normalden kötü çalışıyo, iki tane de samsung kullandım onlar da sorunsuz ama verbatim bulursan şaşma koli koli al derim(:
Sosyal ağlarda paylaş

ya simdi konsol almayi planliyorumda stajima maas alcamda
acikcasi biraz goruntu kalitesi ve oyunlara onem veriyorumda

wii nin oynamasi eglencelide ilerne ne oyunlar gelcek acaba bi onu soriyim

xbox la ps3 un grafik farki yok yok demissiniz
o yuzden ps3 icin kopya oyun bide normal oyunlarinin cikmasi biraz zaman alcak sanirim birden xbox a yoneldim

kararsizim ama bi el atin ya =)
Sosyal ağlarda paylaş

jacoba al kendin bak ps3 vs xbox 360 (mouse u resmin ustune getir biraz bekle goruntu ps3 screenshotina donusecek)
yok ben asfalttaki seritleri daha net gormek istiyorum ama ayda 1 oyunla idare ederim diyosan ps3 dogru secim :p

edit: tekrar soyliyimde gereksiz tartisma yasanmasin xbox 360 donanimsal olarak ps3 den daha iyi degildir. ama an itibariyle ps3 un sinirlari zorlanmadigi icin (blu ray satilan oyunlarin dosyalari toplam 5-6 gb halen) grafikler az cok esit durumda. o yuzden xbox 360 daha avantajlidir.

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 17:29 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm konsollar elinden geçmiş biri olarak wii aynen dediğin gibi bazı oyunları sıkabiliyor ama fps oynamak gerçekten zevkli ve ben mesela,ps2de oynamadığım oyunları wii de sırf kontrolleri yüzünden bitirebiliyorum.

Ps3 desen oyun almak için kasmakla geçer hayatın paradox denen amcamıdır amcalarmıdır bir türlü loader çıkarmadılar.

Xbox en iyi seçimdir şu an belkide ilersi içinde... kopya olayı var,online da stealth mode hikayesi ile uğraşacaksan var diyebilirim.Gönül rahatlığıyla gidip xbox alabilirsin ama ondada dikkat,et en son üretimleri alma ve firmware yüklenmiş olsun.

İyi oyunlar iyi eğlenceler.
Sosyal ağlarda paylaş

--Xbox 3 kırmızı;
bu sorun yeni makinalarda da tam bir çözüme kavuşmadı,şuan özel xbox360 soğutması yapan firmalar var ki 200 dolar gibi fahiş fiyatlardan satıyorlar bunu,microsoft bu tarz bir şey geliştirip yeni çıkıcak konsollarda soğutmalı xbox360ı çıkartıcak,eskilere ücretsiz takılıcak mı bu,bilinmez,açıklama yok henüz

--ps3lerde fiyat indirimine gidiliceği ilk ağızdan açıklandı,indirimin boyutu ve zamanı söylenmedi ama çokta uzak olmasa gerek..

--jacabo
wii alırsam projeksiyon çakarım demişsin de,benim bildiğim kadarıyla wiide dvd&divx oynatıcı yok,bu yüzden eleştiriyorlardı konsolu çıkış zamanında,ani bir kararla eklendi mi bilemicem ama eklenmemiş olması büyük ihtimal,alıcaksan bunu bir araştırıver
Sosyal ağlarda paylaş

Xbox 360 kullaniyorum su an makinadan cok memnunum, tek sorun 3 light of death baska da bir sorunu oldugunu sanmiyorum.

Bana sorarsan MGS ve Final Fantasy icin ps3 almaya kesinlikle degmez hatta gor bak Final Fantasy xbox 360'a bile gelecek buyuk ihtimalle. Onu gectim blue dragon adli baska bir RPG oyunu cikti 360'a yani illa FF tarzi rpg istiyorsan o bile var.

Cikacak 3 tane mass effect'den bahsetmeyecegim bioware defalarca tekrarladi bu sadece xbox 360'a cikacak kesinlikle cross platform olayina girmeyecegiz diye(Gerci pc'e de buyuk ihtimalle cikar)

PS3 oyun gelistirilmesi hayvani zor bir platform ha ayrica ps3'un hic bir sekilde xbox 360'i gecebilecegine sanmiyorum belki ps3 MK 2 turu bir seyler cikartirlar o zaman bilemem.

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 00:15 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zaman dandik bir teknoji dedim?

Onu gec xbox 360 su an ps3'u 10'a katliyor uzgunum. Henuz ps3 oyunlari en son grafik kalitesi sevisinde cikmiyor belki ilerde grafikleri muthis oyunlar cikar. Fakat konsol alirken zaten sadece grafik karsilastirmasi yapiyorsaniz ben size ne diyeyim ki... Cikacak oyunlarla karsilastirmak en mantiklisi bence.

Sony nintendo gibi efsanevi bir firma degil hata yaptigi zamanlar cok. HOME denilen seyi ps3'e dogru duzgun koyamazlarsa PS3'u de bu hatalardan biri sayacagim

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 13:35 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

xbox360ın şu an için bazı avantajlara sahip olması,onu ps3'den daha iyi bir konsol yapmaz,sadece geçici bir süre için ilk tercih yapabilir. Ama 3 kırmızı nokta sorunu da zaten çıksa çıksa ancak microsofttan çıkar..

Ben ps3ün oturması için gerekli süreyi wii ile doldurmayı tercih ederdim.
Sosyal ağlarda paylaş

xbox şu anda her haliyle ps3 ten iyi bir konsol bana göre, sony becerebilseydi elindeki malzeme ile dünya konsol piyasasını tekrar domine edebilirdi ama beceriksiz çıktı bu sefer, gelecek oyunlar herşeyi belirleyecek elbette. ama bu bundan 5 kat güçlü ise daha iyi bir konsoldur söylemleri yanlış güçlüyse o kadar, bunu beni eğlenceden gebertecek oyunlar oluşturarak yapsınlar, o yönde kullansın gücünü. ayrıca xbox live kadar oturmuş bir sistemi sony hiçbir zaman başaramaz tabi bunu live'i gören kullanan daha iyi anlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...