Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok klişe olcak ama, Xbox 360 mı PS3 mu?

Disappear

Öne çıkan mesajlar

yok wii ye isinamadim. red steel falanda oynadim sarmadi sahsen beni yani. ayrica Full HD televizyon demisisnde mayhem su an 5.000 ytl civari bi full hd bende Hd Ready lg plazma var yani abartmayin full hd de muhtesem gozukuyoda hd readydede bok gibi gozukuyo degil. herkes wii demiste, nedense isinamadim ama ben alete. chip i cikti oyunlari ufak mufak ama yani nedense bilmiyorum wii mote dan baska cok bisi sunmuyo bana gore, ki wii mote benim gibi ayaklarini uzatip arkaya yaslanip yayik mode dao ynayan bi adamin cok isine yaramiyo. neyse artik gene bi aksilik cikmassa hafta ici alicam heralde xbox 360 diye dusundum, ki$a dogru gene elime bi miktar para gecicek ps 3 ude o ara alirim heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Xbox alma derim, 3 kırmızı ışık muhabbeti var cihazlarda.
Microsoftta kabul etti, tüm cihazlar belirlenemeyen bir hata ile bozuluyor.
Fabrika çıkış hatalı yani :)
Yurtdışında tabi bu bir sorun değil çünkü cihaz garanti kapsamında oluyor ve 3 kırmızı ışık problemi oldugunda cihazı birebir değişime sokuyorlar. Amerikada bir arkadaşım xbox 360 aldı ve toplam 4 kere degistirdi. Sen düşün.
Türkiye'de malum yapacak birşey yok. Cihaz 3 kırmızı ışık problemi yaşadığında kitlenecek ve sende gidip anakartı değiştirtceksin 350 ytl'e veya makinayı ölü bir fiyata satıp tekrar yenisini alacaksın.

Bu sorun hakkında nedir ne değildir diye merak edersen öm atabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

3 kirmizi isik olayini biliyorum ya. dukkanlar 1 sene garanti veriyo o kirmizi isik muhabbetine. arkadasta alacaksan JAP al dedi. Jap modelleri az satildigi icin daha iyi uretiliyo, digerleri cok sattigi icin kalite daha dusuk olabiliyo dedi. ama yani xbox 360 ta kararimi kildim gibi. sonucta su an ps3 alsam, oturcak evde alet en fazla bi oyun alabilcem oyun 1 haftada bitcek mal mal alet bana ben alete bakicam.
Sosyal ağlarda paylaş

aleti dun aldim ama cok oynama imkanim olmadi. bugun denedim blazing angels diye bir oyun ve winning eleven x ile tek kelimeyle harika. microsofttan beklemedigim kadar kaliteli bir alet. firmware oldugu icin gerci multi cok takilamiyorum o yuzden yapicak bisi yok. neyse haftayada bi terslik olmazsa ps3 alacam heralde onada tek oyunla idare edicez :)
Sosyal ağlarda paylaş

2side sakat şuan

xbox 360ta fw yaptın diyelim,3 kırmızı ışık verince elinde patlıcak cihaz.1 ay,3ay,1sene elbet vericek.bak forumlarda herkes isyanlarda.

ps3 içinse kopya olayı pahalı olucak çünkü dvd piyasaya nasıl ilk girdiğinde fahiş satıldıysa bluerayde aynı aşamalardan geçicek.

wii dersen,beni cazip etmiyor mario filan hele o grafiklerle asla.tamam oynanılabilirliği var ama bir crysis bir ut07 çıktığında mario mu oynucaksın?
Sosyal ağlarda paylaş

3 lights of death ten bahsediyosan jacoba kesin bi garantisi yok ama sonucta yeni uretim makinalarda cok daha az rastlaniyo. arkadas kadikoyde bazi dukkanlarin 850 milyona falan 1 sene dukkan garantili sattiklarini soylemisti onlarada bakabilirsin. bu arada alacaklara tavsiyem kesinlikle ntsc-u veya pal alsinlar. jap var turkiyede hep ama internette falan jap releaseler bulmak cok zor. winning eleven mesela jap versiyonu japonca ingilizceleri calistiramiyosunuz mod chip olmadigi icin simdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

3lights genelde ilk versiyonlarda görülüyo sanırım..yeni versiyonlarda olmaz.

çünkü artık firmalar stress testleri kullanıcılara yapıyo acele çıkarmak ve para harcamamak için..şimdi herkesin bozulunca hatanın ne olduğunu görmüş oldular..bu tip şeylerde ilk verisyonları almak hep tehlikelidir
Sosyal ağlarda paylaş

x-box 360 ps3'ün yanından bile geçemez ama insanlar anlayamadı halen. en fazla 1 sene sonra playstation3 ile x-box 360'ın arasındaki fark bariz bir şekilde açılmaya başladığında siz de anlarsınız. ps3 çok çok çok daha güçlü bir alet x-boxtan neden kimse anlamak istemiyor ki? donanımsal açıdan kat kat daha iyi. oyun ypaımcılarına tanıdığı rahatlık açısından kat kat daha iyi. 50gb disklere oyun yapıyor adamlar. teşekkür etmişler bu rahatlığı verdiği için sony'e. 2008'de ps3'e çıkacak ilk winning ile tekrar görüşmek üzere bu konu üzerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

işte insanlar beklemek istemiyorlar şu anlık o nedenle x360 en ideal seçim. ps3 de ise birkaç oyun ve bolca oyun haberi var evine kurup bir yıl boyunca oyunlar hakkındaki haberleri okumaktansa x360 alıp hit oyunlarını oynamak daha mantıklı bana göre sonra satılır ps3 de alınır.

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 14:58 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla dedigim gibi su an itirabiriyle xbox 360 > ps 3 diyorum. ama tabiki donanim olarak, kullandigi disc olarak zaman gectikce xbox i tahtindan edecek playstation ama sony i de oyle melek gibi bi sirket degil yani. ha ama playstation playstationdir. ayrica xbox tan su anda tek sikayetci olma sebebim igrenc region olayidir. ve firmware bu region olayini yok etmedigi icin ingilizce winning oynayamiyorum malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

yazılanlarım tümünü okumadım baştan belirtiyim (:
yurtdışından xbox 360 aldım 4 ay falan oldu herhalde, orjinal oyuna o kadar para veremem diyosan xboxu kesinlikle tavsiye ederim çünkü ps3 de şu an öyle bir imkanın yok (olunca da çok pahalıya gelicek 600 dolar civarı para bluray writera vericeksin, üstüne de bluraylerin tanesi 20 dolar civarıydı yanlış hatırlamıyosam (xbox almadan bakmıştım fiyatlar deişmiş olabilir)). fakat xbox alınca da her boş double layer için (verbatim alırsan) 8-12 ytl arası para ödeyeceksin (tabi torrentle indiriyosan, gidip satın alırsan 20ytl ye beşiktaşta oyun satan var en alt katta). şu an bende tam olarak 20 tane oyun var (daha 2 tanesi hala iso olarak duruyo çekemedim, hiçbiyerde verbatim dvd bulamıyorum), tabi aralarında vasat ama eğlencelik oyunlar da var, fakat şunu söylemem lazım ki eğer hd televizyonun yoksa benim gibi, grafiklerden mükemmeli bekleme, cidden çok fark ediyo hdtv ile normal arasında (ki bendeki televizyon tam bi rezalet:p). ps3 ü de oynamış biri olarak (ki 120 ekran 720p hdtvde oynadım) grafikleri çok çok iyi gözükse de, şu an oyun açısından artısı yok, mevcuy oyunlar ya xboxda zaten var olmayanlar da iyi denilemez (grafikler dışında). ben derim ki ps3 almak için biraz daha bekle bi (ben 1 sene sonra almayı düşünüyorum, oyunlar çıkıp da fiyatı düşünce). bu nedenle şu an için xbox360 diyorum kesinlikle tavsiye ediyorum. eğer herhangi bi soru olursa seve seve yanıtlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...