dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 NE EVLİLİĞİ LAN BU YAŞTA, ÇIKIN GİDİN DOLAŞIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bonec hakkaten ne bu ya? Söyle annene evlendirsin seni, tuzak soru bu bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 he ya bencede bencede kabus gibin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kings of queendeki güzeldi misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: NE EVLİLİĞİ LAN BU YAŞTA, ÇIKIN GİDİN DOLAŞIN. ulan 23 yaşıma geldim. millet 25 yaşında evleniyor, hatta köylerde daha erken. ama önemli olan yaş değil. insanın her zaman düşünüp tartıştığı olay. gelecek hakkında umutlar, düşünceler, istekler, insanın içindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 erkek dediğin 30 dan evvel evlenmez bone kız mısın sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 evlilik bilmemde losttaki ben'in yani french chick in kızı ile sevgilisi iidi o adada :D [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:50 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: erkek dediğin 30 dan evvel evlenmez bone kız mısın sen ? kesin konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hakkaten ne evliliği bu yaşta yahu. okulu bitirip işe girip direk evlenilecek midir bu mudur. 1 kere geliyosun hayata biraz gez dolaş macera yaşa. bilgisayar oyunu demiyorum bak gerçek şeylerden bahsediyorum =) ruhun yaşlanmış senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 altin kizlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Family Guy hehehe Saka bir yana, Garden State'deki Sam gibi kiz bulsam direk nikahi basarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar