Villians Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Şöyle ki,bizim evdeki modemden iki bilgsayarada bağlanbiliyor nete.Ama dün şöyle bir sorun oldu bilgisyar kitlendi sonra açtım tekrardan baktım bağlantı sınırlı yada yok diyor reset attım yine aynı sorun Ip yi değiştirdim bağlantı geldi ama tek tarafalı sonra oda kesildi daha sonra,ıp yi otamatik aldım eski sroun oldu bağlanmadı yani ama kardeşim bilgisayarından girebiliyordu ben orada debelenirken bu neden böyle olmuş olabilir bir çözümü varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Kendin ver ipyi yine, bak diğerine +1ini ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 . [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 12:44 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 :) o pek kalıcı bir çözüö olmazmış gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bilgisayarlar internete nasıl çıkıyor?Birbiri üzerinden mi yoksa ikisi de modeme direk mi bağlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ikiside modeme ayrı kablo ile bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 hata verdiğinde IP'in kaç? 0.0.0.0 mı yoksa 169.254.x.x gibi bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 192 li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 o zaman büyük ihtimal IP çakışması oluyor otomatik dağıtırken.En basit çözüm IP'leri manuel vermek.Daha komplike çözüm modemin DHCP ayarlarında IP lease time'ını düşürmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 elle berdiğimde de pek olmadı ama dhcp yi denemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 problem çıktığında 2 bilgisayarın IP'sini bir karşılaştır.Aynıysa çözümü kolay dediğim yöntemlerle çözülür.Değilse yeni baştan troubleshooting başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 IP leri manual verirken gateway olarak modem in IP sini vermeyi unutma.IP leri verdikten sonrada sorunun çözülmezse Dns kısmına 195.175.39.39 ve 39.40 olan telekom dns lerini gir.Dahada sorunu çözemezsen Ethernet kartını kaldır at derim ben...Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ıp çatışması yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ya öncedne aldığı ıp niye alamazda çakışır deliricem ben ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 driver sorunuda olabilir. işletim sistemi ayvayı yemiştir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 format atmalıyım dimi çünkü virüsleri temizldeim hala ip çakışması deyip duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 modemede bi reset atsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar