cemad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 telekom elamini de aldı. şaka gibi... Elamin - Wright - Trepaigner - Dudley yabancılara bak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Trepaigner 'i ne zaman aldı ? Benim nasıl haberim yok ! ÖSS'ye çalışacağız diye takibi bıraktık neler olmuş :) Şaka maka Telekom'um All-Star takımı oldu hehe,artık bi Avrupa şampiyonluğu plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 trepaigner'i ne zman aldılar cidden? bi kaynak görebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 efes de koçunu buldu- david blatt , hiç tanımıyorum maalesef . not: denen o ki efes özellikle yugoslav ekolünden bi koçla anlaşmak istememiş, yugoların saha dışı hareket ve yaşamlarından mı ne memnun değillermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Trepaigner olmamış evet benim hatam özür dilerim =P wright khalid ve dudley dışında 4. yabancı henüz belli değil galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 david blatt ayrıca rusya milli takımınında koçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Galatasaray Uleb'e çağırılmış. Telekom'u da çağırmazlarsa ayıp ve haksızlık olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Ligi GS'nin üstünde bitirdi, Geçen sezon çeyrek finale çıktı, GS'den her şekilde başarılı bir takım, Çağırmazlarsa küfür olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 telekom zaten gidiyor ulebe, benim bildiğim uleb kontenjanımız 2ye yükseldi ve gsyi çağırdılar. telekom euroleague seviyesine geldi nerdeyse ulebe çağırmazlarsa şaka gibi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 telekom ve gs'nin arından beşiktaş da çağrıldı uleb'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 telekom davet edilmiş harbiden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 rashad wright(1 numara), drew nicholas(2 numara), antonio granger(3 numara), marcus haislip(4-5 numara), loren woods(5 numara) koç= david blatt efes'ten yugoslav ekolünden oyuncu almasını beklerken yine amerikalılara saldırdı yönetim, geçen yıl da bunu yapmışlardı ve tutmamıştı, ama bu sefer koçu da amerika dan seçerek daha değişik bir tutum ortaya koydular. görüldüğü gibi sadece amerikalılardan oluşabilşecek bi ilk beş var yukarıda. bu sefer tutar işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 yukarıdaki amerikalılara Andre Hutson'u da ekleyelim. ama galiba bi iki amerikalı gidecek demek oluyor bu yabancı kontenjanı diye bişey var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Beşiktaş Rick Apodacayla anlaştı. Ayuso'dan sonra porto rikolular hoş gelmiş şeref vermiş diyorum ki bu adam ayuso'dan daha iyi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 evet daha iyisi. italyada sayı kralı olmuş ve en değerli 4 oyuncu arasında italyada. umarım beşiktaşımıza yararlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 o adam çok iyi adam ama ayusonun yanına yaklaşamaz ayuso suan nba de belirtmek isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 efes ender arslan'la tekrardan anlaşmış. iyi olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 zaten kiralık gitmişti gene gelmek zorunda idi efese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: biz yine adam akıllı kadro kurmayacağız bence. orta düzey adamları toplayacağız başlarına da eleştirileri hafifletmek için ergin ataman gelcek sonra sezon ortasında onla da yollar ayrılacak sanırım yönetimden özür dilemem gerekiyor. çok bomba bir takım oldu. teşekkür ederim kendi adıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 efes'in de beşiktaşın da neredeyse hiçbir yabancısını tanımıyorum üstelik ikisi de sürüyle transfer yaptı. bi tek telekom'un yabancılarını biliyorum ki zaten en çok da telekomdan umutluyum ben. jagla gitmeseydi ama keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 beşiktaşın adamları kaliteli ve tecrübeli.. amin ve wright beşiktaşın 2 efsane oyuncusu telekoma gitti çok faydalı olurlar.galatasaray 4 takımın gerisinde kaldı şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Antalya'nın 2 takımı var ligde. süper olacak benim için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Efes Serkan Erdoğan ile anlaşmış. kaynak ntv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Bekir Yarangüme'yi de almış Telekom :) Telekom FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 telekom asıl hüseyin beşok'u alaydı, galatasaray'da harcanacak adam yazık(gs'ye gidiyo diye duymuştum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar