Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007-2008 Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Trepaigner 'i ne zaman aldı ? Benim nasıl haberim yok ! ÖSS'ye çalışacağız diye takibi bıraktık neler olmuş :)

Şaka maka Telekom'um All-Star takımı oldu hehe,artık bi Avrupa şampiyonluğu plx.
Mesaj tarihi:
efes de koçunu buldu- david blatt , hiç tanımıyorum maalesef .

not: denen o ki efes özellikle yugoslav ekolünden bi koçla anlaşmak istememiş, yugoların saha dışı hareket ve yaşamlarından mı ne memnun değillermiş.
Mesaj tarihi:
telekom zaten gidiyor ulebe, benim bildiğim uleb kontenjanımız 2ye yükseldi ve gsyi çağırdılar. telekom euroleague seviyesine geldi nerdeyse ulebe çağırmazlarsa şaka gibi olur :)
Mesaj tarihi:
rashad wright(1 numara), drew nicholas(2 numara), antonio granger(3 numara), marcus haislip(4-5 numara), loren woods(5 numara) koç= david blatt

efes'ten yugoslav ekolünden oyuncu almasını beklerken yine amerikalılara saldırdı yönetim, geçen yıl da bunu yapmışlardı ve tutmamıştı, ama bu sefer koçu da amerika dan seçerek daha değişik bir tutum ortaya koydular. görüldüğü gibi sadece amerikalılardan oluşabilşecek bi ilk beş var yukarıda. bu sefer tutar işallah.
Mesaj tarihi:
yukarıdaki amerikalılara Andre Hutson'u da ekleyelim. ama galiba bi iki amerikalı gidecek demek oluyor bu yabancı kontenjanı diye bişey var sonuçta.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
biz yine adam akıllı kadro kurmayacağız bence. orta düzey adamları toplayacağız başlarına da eleştirileri hafifletmek için ergin ataman gelcek sonra sezon ortasında onla da yollar ayrılacak

sanırım yönetimden özür dilemem gerekiyor. çok bomba bir takım oldu. teşekkür ederim kendi adıma :)
Mesaj tarihi:
efes'in de beşiktaşın da neredeyse hiçbir yabancısını tanımıyorum üstelik ikisi de sürüyle transfer yaptı. bi tek telekom'un yabancılarını biliyorum ki zaten en çok da telekomdan umutluyum ben. jagla gitmeseydi ama keşke.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...