Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 duvarımda 20den fazla ayakları olan süloya benzeyen kemikli bi yaratığı öldürdüm. yanımda ki kitabı fırlattım ilk sonrada çötönk dedi headshot!(double damage) ve pekmezi aktı duvara. kendimi kötü hissediyorum katil oldum ya bunun sülalesi cinayeti öğrendiğinde kan davası için beni öldürmeye gelirse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Aynı şey geçen gün ben ve bi arı arasında geçti. Hani öğlen falan olsa tamam da, gecenin 3:50'sinde pencerenin önünde duran bi arı görünce duramadım, gittim geberttim. Odadaki kılıç replikalarından birini alıp geniş kısmıyla tepesine bi vurdum, parçalara ayrılmak suretiyle öldü. Ama hala da aklımdadır, ya bu kraliçesinin yavuklusuysa, bi dolu arı dışarı çıktıım bi seferde bana saldırırsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 O hayvanların kangrene ve zehirli maddelere karşı geliştirdikleri savunma çok ilginç. Mesela arkasından böcek ilacı sık, adam zehir dibinden yukarı doğru ilerlerken tüm bacaklarını döküyor tek tek. Yani zehirli organlarını döküyor zehir vücüduna bulaşmasın diye ama tabi böcek ilacındaki zehirin yayılmasından daha hızlı yapamadığı için bunu ölüyor misal d: Aynı tepkiyi kangren gibi durumlarda da gösteriyor. İlginç bir durum. Pek hoş olduğu söylenemez tabi ama acı çeken bir böceği izlemek ama yine de ilginç d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hindu inanışlarına göre diğer yaşamda o sana ilaç sıkacak sen kıçını başını dökeceksin ölmeyim diye [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 03:48 tarihinde, Yenerk85 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Kloncu mu olucan başımıza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yok ya bi daha sıkmadım zaten ben lab işlerini de sevmem o yüzden biyoinformatikçi oluyorum (bir an oldum diyesim geldi sonra kendime kendime nah oldun dedim ve düzelttim) -cani değilim yani bakterilere yapılan şeylere bile üzülüyorum hatta bazen d:- [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 03:58 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bakterilerin sinir sistemi yok ki : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 olsun yazık lan. 90 saniye UVye tutunca yaratıkları (hayvanları diyesim geldi birden) içim cızladı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 knight'ta char çalsan bu kadar vicdan azabı çekmezmiydin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar