Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ya arkadasla tartisiyoruz sarapda alkol sonradan mi ekleniyor yoksa uzumun marinesi sirasinda uzummu reaksyonla alkol birakiyor sonradan ekleniyor olmasi laizm digeri cok sacma[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 valla birada 2. si oluyor. malt ile bira mayası kaynaşıp alkolü oluşturuyor. şarapta da öyle olması lazım sanırım, sonradan alkol ı ıh..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 demek ki bilmiyormuşum :) [Bu mesaj Peradur tarafından 02 October 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Sonradan alkol eklenmiyo yıllarca bekletilmesini nedeni o yüzden bekledikçe alkolü artıyo fermantasyon muydu neydi o yüzden işte.[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Sonradan alkol eklenmez, hatta bana inanmayanlar için araştırmacı gazeteci fedaykinden ahanda kaynak[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Bende oyle biliyodum sonra okulda sarap yapmaya kalktık meger oyle diilmis uheu :)[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar