Rhoube Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Yaw beyler şu an bilgisayarım daha doğrusu internetimde garip bi durum var. İCQ,mail, çalışmıyor, PATİCİK hariç hiç bir web sayfasına giremiyorum. İlginç yane resmen pati gücü oldu yaws. Naptınız okuttunuz mu siteyi beah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Evet demin 10dk lığına paticik te gitti şimdi de aynı sorun var paticik dışında hiç bir şey yapamıyorum. Bu arada kablom Ultratv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 iyi işte daha ne istion :D[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 :) Haklısın bir insan daha ne iste ki paticik olsun yeter. Uleym insan kocaman bir günde sadece bu kadarcık mı yazı yazar okuduk bitti. Kınıyorum hepinizi!!! Hadi yazı yazın bakem!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 ultratv de bir sorun olabilir. paticik ztn ultratv sitesi girmen doğal yani.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 download programı açıkken (bittorent, kazaa), paticike girmem çok güç oluyor. Hotmail bile ondan hızlı açılıyor..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Thread başlığı çok iyi yahu ; Paticik Gücü - Ankaragücü :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar