Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 iyi bari 5 sene olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 aa bak o kütüğü biliyorum, resmini göstermişti kütük nasıl diye, pati değildim o zamanlar sadece dışarıdan izliyordum:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aha kütük ortada (anladınız siz onun neyi temsil ettiğini d:) biz de albüm kapağı pozu verirkene [spo] [/spo] rın rın rın nostalji [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 03:01 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 hah tam nostalji olmuş eski eski çıkmış resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 paticik tabelasını getiriyorum, girişe bi yere asarız eheh. joystick getirmicem bu sefer:b kimse gunner olmuyo bana zaten, uçurtmuyosunuz helikopteri. [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 03:40 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Kütük resimde de kütüğü getiren adam resimde değil lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Kemkıl ben gunnerlık yaparım sana abicim, uçur beni yeterki havalara... Cennete götür beni... ohş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 lan ben geldim diyip gelinebiliyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ya ben şimdi yazıyı çok geç gördüm.. bu yer rexin orda mı oluyo ? gelme ihtimalim yüksek benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Rexx'e cok yakin evet. Caferaga spor salonunun hemen yan tarafinda kocaman kirmizi kapili, bodrum katinda bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Tamamdır o zaman bi aksilik çıkmazsa geliyorum...gece kalamicam yannız..Malum okul çok uzak kalıyo servis imkanı da 12 den sonra yok..erken uzicam gibi gözüküo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 geliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Arkadaşlar dediğim gibi birkaç saat geç gelicem, o zamana kadar uçan araçlardan hevesinizi alın. Çirkefliğin allahını yapıp teamkill yaparım gerekirse, uçaklar benim. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ilk saatlerde hızlı bi tutorial geçse chem bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 insan olun sırayla binelim.. yalnız benim yalan olmam sözkonusu zira beyaz showdan davetiye geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 napican orda yahu kamburunu cıkarıp oturacan oyle bos isler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ben uçan araçları kullanmasını unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ben geliyorum, fransa var miydi bu battlefieldda? varsa onlara karsi nuke atan her turlu aleti kullanirim gemi ucak helikopter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 evet bende yapabilirim oyle birsey:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Valla o uçak için yapılan teamkiller beni çok güldürüyo nedense. Ya tam gidiyorum uçağın dibine, bi baktım ölmüşüm. Öldürene bi bakıyorum, bizim takımdan. Gördüğüm ilk yerde ben de onu indirioyurm, sonra yarış başlıyo bi o beni öldürüyo bi ben onu. Bi de pilotken yapılan pislikler var. Mesela pilotsun, dogfight esnasında yanındaki o silahı kullanan adam savaşa odaklanmış. Sen bi atlıyosun uçaktan, adam farkında olmuyo atladığının, "napıyosun olm düzgün kullansana şu uçağı" diyo ve bi bakıyosun ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ahahaha 2 kişiyken uçaktan atlamak iyiymiş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ben kalkar kafa atarim oyle bi durumda, sirf xaeninin var vizesi o hareketlere. o da kucukken kafasinin ustune cok dusurdukleri icin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Sene, 2004. Phyx'le meta cafedeyiz. BF fora. *Phyx uçağa biner, havada gezer, bomba falan bırakır* -Hınf hınf bak şimdi birşey deniyorum izle. *Yükselir, yükselir, uçagın ucu 80 derece yukarı bakarken atlar. Uçak takla atar, ve phyx boşlukta düşmekteyken tekrar uçagı yakalar, biner ve tekrar sürmeye deva eder.* -Hmm oha. -Bak izle. *Aynı şeyi tekrar yapar, fakat bu sefer uçaga binemez, uçak ona 'girer'.* BF forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 hahahah süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 yumurta oynamak cok iyi ama, dotada koridoruma razor falan gelirse cikar yumurta oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar