Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Lan Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

aha kütük ortada (anladınız siz onun neyi temsil ettiğini d:) biz de albüm kapağı pozu verirkene

[spo] [/spo]

rın rın rın nostalji

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 03:01 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
paticik tabelasını getiriyorum, girişe bi yere asarız eheh.
joystick getirmicem bu sefer:b kimse gunner olmuyo bana zaten, uçurtmuyosunuz helikopteri.

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 03:40 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Tamamdır o zaman bi aksilik çıkmazsa geliyorum...gece kalamicam yannız..Malum okul çok uzak kalıyo servis imkanı da 12 den sonra yok..erken uzicam gibi gözüküo..
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar dediğim gibi birkaç saat geç gelicem, o zamana kadar uçan araçlardan hevesinizi alın.

Çirkefliğin allahını yapıp teamkill yaparım gerekirse, uçaklar benim.

sdf.
Mesaj tarihi:
Valla o uçak için yapılan teamkiller beni çok güldürüyo nedense.
Ya tam gidiyorum uçağın dibine, bi baktım ölmüşüm. Öldürene bi bakıyorum, bizim takımdan. Gördüğüm ilk yerde ben de onu indirioyurm, sonra yarış başlıyo bi o beni öldürüyo bi ben onu.

Bi de pilotken yapılan pislikler var. Mesela pilotsun, dogfight esnasında yanındaki o silahı kullanan adam savaşa odaklanmış. Sen bi atlıyosun uçaktan, adam farkında olmuyo atladığının, "napıyosun olm düzgün kullansana şu uçağı" diyo ve bi bakıyosun ölmüş.
Mesaj tarihi:
Sene, 2004. Phyx'le meta cafedeyiz. BF fora.

*Phyx uçağa biner, havada gezer, bomba falan bırakır*
-Hınf hınf bak şimdi birşey deniyorum izle.
*Yükselir, yükselir, uçagın ucu 80 derece yukarı bakarken atlar. Uçak takla atar, ve phyx boşlukta düşmekteyken tekrar uçagı yakalar, biner ve tekrar sürmeye deva eder.*

-Hmm oha.
-Bak izle.
*Aynı şeyi tekrar yapar, fakat bu sefer uçaga binemez, uçak ona 'girer'.*

BF forever.
  • Yeni Oluştur...