Mike Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 leyleyleyleyeyeyleyleyleyley. tf istiyorm. eyw. by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Tripte pencere var ama gene içeri açılıyor irdelemeyin şu banneri Natural Selection yalan oldu, eskiye dönemicez eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyromancer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Benim gelemiyeceğim kesinleşti şu stajj beni bozdu ya hafta sonu bile çalışıyorum iznimi yarına vermişler salı günü izinmi olur be hay böle işin ızdırabını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Haayıır! Neyse o zaman TF FTW sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ben herhalde 7 de gelirim 12-1 gibi kaçarım kafi olur o bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 12de giderim diyenlerin çoğu saate bakınca sabah 4 olduğunu farkedicekler ama farkında değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 o zor işte.. benim telefon susmaz ki.. "-.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 tripte zaman zaman telefonlar çekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 wissye yeni koz çıktı, telefonlar çekmiyor adekste yapalım diye:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 aslinda paticikde de boyle partiler duzenleyebiliriz bazi zamanlar. Mesela bi cumartesi gece 10 dan sabah 5 e kadar salliyorum, onceden oyunlari ve saatlerini belirleriz, herkes oyunlari yukler hazir bulundurur, o saatlerde o oyunlari oynariz. Ornegin 10-12 soldat 12-02 JA 02-04 Dota 04-05 COD falan gibi.. guzel olur bence.. neyse yeni sistem gelsin yapalim soyle seyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 foruma yazicana getir yeni sistemi sen de artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ahaha, biliyorum yilan hikayesine dondu ama geldigi zaman guzel bir aciklamasi olacak yeni sistemin gecikmesinin. 1,5 ay once acardikda rahat, sonra yine bi bakim gecirmek zorunda kalirdik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 abi şuan tripteyim ve bf2 oynayan yok :( ağlicam.. ama cc3 oynayan çıktı en azından 2vs1 verdim ellerine :P bu cuma pls yaratıcı olalım güzel oyunlar oynayalım herkes gibi dotadır wc3tür wowdur olmaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Sovereign haklı valla. Bi sürü ve çeşitli şeyler oynamak lazım; hep dota hep dota bayar adamı sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Yumurta var trip'te, ben Yumurta oynarım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ben kesin geliyorum hatta +1 yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: Yumurta var trip'te, ben Yumurta oynarım sdf. LAN parti için dota salgınından daha büyük tehdit oluşturan birşey varsa yumurtadır arkadaşlar. Başıma gelmiştir oradan bilirim, ne oynayalım dersin ses çıkmaz aradan 10 dakika geçer bir bakarsın eleman girmiş yumurta oynuyor. Yumurtacıları ayrı bir köşede karantinaya alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Rün oynarım ben rün o_O şey oynarım bir de feci, baldurs gate. nasıl oynarım belli değil ayrıca yumurta ne yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 yumurta var, ustte de sepet gibi seyler var, bazilari hareket filan ediyo, alttan hoplatiyosun yumurtayi ustteki sepete sokmaya calisiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Abi rün'ü ilk oynadığım zamanı hatırlıyorum 11-12 yaşındaydım sanırım, çok da oynamadan bırakmıştım ama şimdi felaket bir gaz geldi , açıp oynayasım var ama cdyi bulamıyorum , torrente mahkum kalacaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Company of Heroes pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Seksek oynayın lan. Trip'in zemini elverişli. Lan bi sn. Uzun eşek oynarsak gelirim asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 gel gel oynarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Geçen Lan Party'de Head sunmuştu bu fikri dfs. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 20:36 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Yumurta bünyelerde sorunlara yol açıyor. -Abi hadi JA'ya gir. -Yok. *Ekrana bakar* -... -Olm çok zevkli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar