Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Tarihi hala soranlar için "Tarih: 8 Haziran Cuma , Gece 7 Sabah 7 Arası, Sabahlamalı Akşam 7 gibi gelmeye çalışın, sabah 7 de buluşma biter, erken ayrılabilirsiniz tabi ama ayrılmayın." Fiyatlar da ortalama 20ytl. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:09 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 9'unda Asteroth beylere hoşgeldin günü yapacağız, konken oynayacağız, dolayısıyla önceki gün sabahlamak bünyede çeşitli maymunlaşmalara sebebiyet verebilir. Başka tarihlisinden yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 aslında bi saat erken ayrılsanız, 7 gibi evde uyuyor olursunuz, sabah 1 gibi kalkarsınız, olmadı 2 gibi, buluşmayı kaçta yapıcaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Öncelikle bu tarihler daha tartışılmadan konulmuş tarihlerdi. Bunun kısası nedir anlamadım daha insanların zaman konusunda fikirleri alınmadan tarife belirlenmiş, oylaması yapılıyor. İkinci olarak kafe sahibi ile konuşuldu mu? Sabahlamaya olur dedi mi? Sahibi diyorum, altını çizmedim, çizmiş sayın daha önce başımıza geldi, çalışanların tamam dediği şeye sahibi olmaz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Kafe sahibinin ortağı idi sanırım konuştuğum tamam dedi, yeter ki 6 hazirandan önce sayı bildirilsin, daha önce aynı kafeye sabahlamaya gittiğimizde biraz zor olmuştu tam netkafelerin karalandığı dönemlerdi, bu sefer daha sorunsuz konuştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Aa tabelayı getireyim ben asarız bi tarafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ana tam 7sinde son finalim var gelirim herhalde d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ooh, iyice kıvama geliyor buluşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bende gelirim 4'ünden sorna rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 12-13 den sonraki hafta olsaydı +1 ki$i daha diyebilirdim.hatta solonor uda kafalardım belki +2 olurdu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Kalabalık oluyoruz. Ego yapar, pislik yaparım her oyunda artık. Ayrıca delikanlı adamsınız, iki gün uyumayıverin. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ne pis adamsınız lan, gelemem dedim dökülüyolar teker teker... Bakalım şimdi, uykusuzluk cidden sabote eder gibi geliyo ertesi günkü buluşmayı, ama bir yandan da buna katılamazsam bir daha ne zaman yapabiliriz böyle birşeyi bilmiyorum. Zorlayalım şansımızı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 sabote falan etmez bence hem kafe çıkışında kafeden yine topluca 2. eventa gideriz daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 8ine uyuyakalmazsam gelirim 9u daha buyuk ihtimal ama. 7 8'i finallerim var 8'inde 2 tane hemde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Dela gelmezse gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Aaa. bi saniye lan. Beni kesinler listesine eklemeyin gelecekler arasında. Belki diyin şimdilik. Yani ona göre mevcut alın. Haftaya kadar belli olmayacak şeyler çıkma ihtimali belirdi birden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ben de gelcem ama geceye kalmadan 11-12 civarı gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 hmm malesef gelemiyorum, o tarihlerde istanbul dışındayım. bir dahakine artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Aman be, parti duvarları çatlıyo. Neyse ya ben dünyaya bile yeterim, kesin geliyom üzülmeyin asfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ya bi saat geçti, editleyemiyorum. Bi aksilik çıkmazsa çok kral olcak. Öylece atılcak BF'yi, TF'yi, HLDM'yi falan düşünemiyorum off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Dela gelirse hayatta gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 gelmek isterim de hiç kimseyi tanımıyorum desem yer misiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ben de bilmtk aah elimde lavaş var dur yiyim hah ben de tanımıyordum kimseyi en son buluşmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Banner o_O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Banner süper olmuş =) Ee diğer buluşma akşam 7'de olduğuna göre buna ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar