Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Lan Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tarihi hala soranlar için

"Tarih:

8 Haziran Cuma , Gece 7 Sabah 7 Arası, Sabahlamalı

Akşam 7 gibi gelmeye çalışın, sabah 7 de buluşma biter, erken ayrılabilirsiniz tabi ama ayrılmayın."

Fiyatlar da ortalama 20ytl.

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:09 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
9'unda Asteroth beylere hoşgeldin günü yapacağız, konken oynayacağız, dolayısıyla önceki gün sabahlamak bünyede çeşitli maymunlaşmalara sebebiyet verebilir. Başka tarihlisinden yok mu bunun?
Mesaj tarihi:
Öncelikle bu tarihler daha tartışılmadan konulmuş tarihlerdi. Bunun kısası nedir anlamadım daha insanların zaman konusunda fikirleri alınmadan tarife belirlenmiş, oylaması yapılıyor.

İkinci olarak kafe sahibi ile konuşuldu mu? Sabahlamaya olur dedi mi? Sahibi diyorum, altını çizmedim, çizmiş sayın daha önce başımıza geldi, çalışanların tamam dediği şeye sahibi olmaz dedi.
Mesaj tarihi:
Kafe sahibinin ortağı idi sanırım konuştuğum tamam dedi, yeter ki 6 hazirandan önce sayı bildirilsin, daha önce aynı kafeye sabahlamaya gittiğimizde biraz zor olmuştu tam netkafelerin karalandığı dönemlerdi, bu sefer daha sorunsuz konuştuk.
Mesaj tarihi:
Ne pis adamsınız lan, gelemem dedim dökülüyolar teker teker...

Bakalım şimdi, uykusuzluk cidden sabote eder gibi geliyo ertesi günkü buluşmayı, ama bir yandan da buna katılamazsam bir daha ne zaman yapabiliriz böyle birşeyi bilmiyorum.

Zorlayalım şansımızı...
Mesaj tarihi:
Aaa. bi saniye lan. Beni kesinler listesine eklemeyin gelecekler arasında. Belki diyin şimdilik. Yani ona göre mevcut alın. Haftaya kadar belli olmayacak şeyler çıkma ihtimali belirdi birden =P
  • Yeni Oluştur...