Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 İstanbul Lan Party Sitesi Ankete oy vermeyi unutmayın Gelmek isteyenler yada önerisi olanlar buraya yazsın siteyi yeniliycem bir şeyler değişirse. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:12 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Yarın trip kafeye gidip ne kadar süre önceden kaç kişi olduğumuzu bildirmemiz gerektiğini, 12 saatlik bir buluşmanın fiyatlarını, en azından kafe yerinde mi değil mi bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ayın 10undan itibaren ist.teyim. 1 gün falan da ailemle görüşür hasret gideririm. 12 sinde falan olursa Lan Partisi gelirim gayet. Daha öncesi zor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Büyük ihtimalle gelirim. Önerilerim: -Bence de Trip'te olsun, güzel mekan. -Haftasonu olmasın, rahat rahat yer bulalım -Bu tarihler çok erken daha finalleri yeni başlayanlar var, ay sonuna doğru olsun böylece insanları tatile kaçmadan da yakalamış oluruz. Kafe kapatma olayı yalan olur bence hiç uğraşma. Tenha bir gün doluşalım rahat yer buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ay sonuna da öss sonrası lan partisi yaparız, ayda bir yapmak lazım aslında stres atmak için Haftaiçi biraz zor olmaz mı? sabahlamak hele. Sabahlanarak cuma 7 sabah 7 yapılsa yer de bulunur ya. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 00:35 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 O zaman seni gönüllü seçtik, okullar kapandıktan sonra haftasonları denetlersin, o sırada kaç kişi gideceğimiz aşağı yukarı belli olur, ona göre planlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 nasıl yani? benim okulum bitti zaten, yarın kafeye gidip kaç kişi var hafta içi, hafta sonu yer nasıl buluruz falan sorucam, saat 10 gibi gitsek yer buluruz gibime geliyor. Ama ne biliyim 2 gibi başlasa bulamayız, sorucam yarın, olmadı yer ayarlanır ama o zaman da kaparo vermemiz gerekir, patiler beni eker para benden çıkar :b [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 01:41 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 adeksin sorunu beşiktaşta yol üzeri ve etrafında çok bina olması hem gürültü hem zabıta sorunları var telefonla şikayet etseler hoş olmaz d: trip oraya nazaran daha köşede insanlardan uzakta ama yine de orda yaptığımızda sorun olmamıştı [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 01:56 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Dediğim gibi adekste adam gibi lan party yapılmaz, herkez başka katlara gidiyor, lan party dediğin herkez dip dibe oturacak rahat rahat bağırışıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ben gelirim. Sanırım herkes 8 haziran istiyor cogunlukla. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 09:31 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 rewendor a katılıyorum şöle 12-16 haziran arası yapsakta...bnde öss çalışmalarını bırakıcam o ara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ekleyin beni de tarih pek farketmez edit: ha ankete yeni baktımda, öğlenlemeli kesinlikle olmasın bence, tadı gece çıkıyor. kafede bi tek biz olalım [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 14:13 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Gelebilirim sanırım (gündüz olursa. Gece uyurum ben.pis uyurum) [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 14:16 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ankara dan otobüs kaldıracak mısınız tren de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 uykun gelmiyor aslında, sabahlamalı olucak sanırım, gel ya uyumazsın, uyucaksan da rahat koltuk vardı orada, şimdi gidip bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Sabah LAN Party mi olur yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 olmayacak sanırım, sabahlıcaz eheh, geliyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Gittim konuştum izin var. Detayları siteye giricem. 8 hazirandan önce olmuyor anketten öncekileri sildim. Hadi gelicekler mesaj atsın buraya da sayımı yapalım. 6 Hazirandan önce sayıyı bildiricem ona göre yemek falan indirim yapılacak. Siteye bakın yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Chem bak çok az olmuş seçenekler öncekileri silince, gel bakim bi 12 falan ekle oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 12 olmuyor 15 oluyor cuma günü ancak, o da össden 2 gün önce, össden 2 gün önce sabah 7 ye kadar ayakta kalınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 oss sonrası olsunki insan oğlu gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Şimdi gelmeyi istiyorum ama Cuma günü olursa c.tesi çalıştığım için sorun olur.Ç.tesi sabahlamalı yada pazar öğlenlemeli tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ÖSS ye girecek adam zaten 2 günü bırak 10 gün önce de kalmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 lan party- lite edition yaparız össciler için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 benim amaç öss öncesi moral depolamak ve sınav öncesi uni'lilerin son sınav taktiklerinden faydalanmak.. yoksa pc falan ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar