Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Lan Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarın trip kafeye gidip ne kadar süre önceden kaç kişi olduğumuzu bildirmemiz gerektiğini, 12 saatlik bir buluşmanın fiyatlarını, en azından kafe yerinde mi değil mi bakıcam.
Mesaj tarihi:
Büyük ihtimalle gelirim.

Önerilerim:
-Bence de Trip'te olsun, güzel mekan.
-Haftasonu olmasın, rahat rahat yer bulalım
-Bu tarihler çok erken daha finalleri yeni başlayanlar var, ay sonuna doğru olsun böylece insanları tatile kaçmadan da yakalamış oluruz.

Kafe kapatma olayı yalan olur bence hiç uğraşma. Tenha bir gün doluşalım rahat yer buluruz.
Mesaj tarihi:
ay sonuna da öss sonrası lan partisi yaparız, ayda bir yapmak lazım aslında stres atmak için
Haftaiçi biraz zor olmaz mı? sabahlamak hele.
Sabahlanarak cuma 7 sabah 7 yapılsa yer de bulunur ya.

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 00:35 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
O zaman seni gönüllü seçtik, okullar kapandıktan sonra haftasonları denetlersin, o sırada kaç kişi gideceğimiz aşağı yukarı belli olur, ona göre planlarız.
Mesaj tarihi:
nasıl yani? benim okulum bitti zaten, yarın kafeye gidip kaç kişi var hafta içi, hafta sonu yer nasıl buluruz falan sorucam, saat 10 gibi gitsek yer buluruz gibime geliyor. Ama ne biliyim 2 gibi başlasa bulamayız, sorucam yarın, olmadı yer ayarlanır ama o zaman da kaparo vermemiz gerekir, patiler beni eker para benden çıkar :b

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 01:41 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
adeksin sorunu beşiktaşta yol üzeri ve etrafında çok bina olması hem gürültü hem zabıta sorunları var telefonla şikayet etseler hoş olmaz d: trip oraya nazaran daha köşede insanlardan uzakta ama yine de orda yaptığımızda sorun olmamıştı

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 01:56 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ekleyin beni de tarih pek farketmez

edit: ha ankete yeni baktımda, öğlenlemeli kesinlikle olmasın bence, tadı gece çıkıyor. kafede bi tek biz olalım

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 14:13 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Gittim konuştum izin var. Detayları siteye giricem.
8 hazirandan önce olmuyor anketten öncekileri sildim.

Hadi gelicekler mesaj atsın buraya da sayımı yapalım.

6 Hazirandan önce sayıyı bildiricem ona göre yemek falan indirim yapılacak.

Siteye bakın yeniledim.
  • Yeni Oluştur...