Molto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Kardeşime heyet raporu almamız lazım, lise sonun son ayını veya hiç olmazsa 2 haftasını kapsayacak bir rapor. Ve evet gerçekten hasta değil... Nereden nasıl alabiliriz bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 2 haftalık rapor için heyet raporu gerekmiyor, kabakulak raporu yetiyor her hangi bir doktordan. Bir ay için bir şey söyleyemem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bize heyet raporu lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 onu bilmiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Kardeşinin azını burnunu kır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 süper torpil ve iyi miktar para ile buldum ben nerdeyse 2 aydır okula gitmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ben martın ortasında bıraktım okulu, hem okul biraz izin verdi hem de rapor+normal devamsızlıkla toplam 45 günümü kullanıyorum halen. Bu arada son haftayı M.E.B tatil etti lise sonlar için haberin olsun ona göre alırsın hem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar