Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Neden, neden, manyak mısınız neden lan party? : [spo]Uçmak, gunner olmak, kamikaze yapılan araçta bulunmak istiyorum defalarca medic tarafından canlandırılmak istiyorum haritada kaybolmak saatlerce yürüyüp çat diye vurulmak, anti tank ile tankı patlatıp HOHOAOHAHAH TANKTA KİM VARDI "ben ühühühü" OHOHO diye dialoglara girmek, tv guided missile ile insanların surat ifadelerini yakalamak istiyorum. istiyorum Battlefield 2 istiyorum Gece 7 sabah 6 arası istiyorum. Trip kafede yapılsın istiyorum, daha önce gittiğimizi ve güzel yer olduğunu belirtmek istiyorum, kafenin tek kat olması yüzünden 20 kişinin yan yana oturabileceğini hatırlatmak istiyorum. Hoplayan manda ile gitmiştik, bilmiyorum oradan kimler var burada ama hatırlıyan hatırlar. Organize etsin biri ya:) [/spo] [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:36 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Yer, Lokeyşın: Kafeyi anlatiyim biraz. Tost most var, içecek de var, kahve de var, sıcak su olduğu için ramen cup denilen hazır makarnalardan getirip yiyebilirsiniz bile. Sigara içilen içilmeyen diye 2 tane bölüm var. Tek kat olduğu için adekse göre lan partiye çok daha uygun bir yer. Katlı olunca herkez kafasına göre bir şey oynuyor. Oyun olarak dota bf2 bilinen güzel oyunlar var. Sahibi iyi yardımcı biri, ilgileniyor. [spo] [/spo] Tam olarak burada. Kapıyı bulmak biraz zahmetli daha önce gitmediyseniz, ben birine sormuştum trip kafe nerede diye direk göstermişlerdi. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:37 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Tarih: 1 Haziran, Cuma günü, Gece 7 - Sabah 7 arası 12 saatlik bir atraksiyon toparlağı. Haftaya cuma günü olsun, akşam 7 buluşma saati olur, sabah 7 gibi biter, 12 saat uygun bir süre, evet derdim var illaki sabaha kadar olacak. Sonuç: Bilemiyorum, ben böyle bir zaman öneriyorum, istenirse sabah 10 akşam 10 yapılabilir güzel saatler. Cumartesi olur tabiki böyle olursa. ANKET ANKET ANKET ANKET ANKET ANKET ANKET ANKET ANKET: Ankete Oy Verin [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:32 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bf2, i am in. go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bf2 ne ya, dota yokmu, jk2 yokmu, rune yokmu sorarım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 BF2 FTW!!! Ben varım. Ama beni oraya götürebilecek biri lazım, kaybolurum valla. //Bahçelievler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 götürmesine götürürüz de, 1 haziran çok erken bir tarih, şunun şurasında 4 gün sonra. kafe için kaparo vs. falan ayarlanması gerekmiyor mu? Standart olarak gece açık mı yani kafe falan. Bunları bi çözersek süper olur. O duruma göre de count me in diyebilirim ben, kesin bir şey söylemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Daha önce yaptık sorun olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 GELECEKLER LİSTESİ [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:43 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Somebody call for an exterminator? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Adeks 1 daha iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 1 haziran bana yalan oluyormuş, onu fark ettim biraz önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 mandadakini kaçırmıştım bu sefer affetmem, aym in [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 21:44 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bakasinin sikko makinesind eoynamak istemiyorum ya ben turkiyede ciddi bi lan patisi organize etmek resmen benm arzum herkes makinesini alip gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=182029 Buradan devam edelim site açtım mesajları yeniliyemiyorum burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar