tunch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 selam pati dostlarım internette flash tabanvlı oyunların "hızlarını" yavaşlatmanın herhangi bi yolu var mı? bi bölümü geçemiyorum ve sinir oldum hurs yaptım , kendi el becerimle de mümkün değil , animasyon hızını yavaşlatarak geçmem ve oyun sonunu görmem mümkün olabilir mi , var mı böle bi imkan? teşekkürler şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Var aslında. Arkaya 4-5 tane flash aç, oyun baya yavaşlar cpu kaldıramıyacağından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Flash'ın kaynak kodunu değiştirebilirsin... PM'den oyunun linkini ver ben bir deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 speederxp ile yavaşlatabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 O program cpu'ya zarar veriyor diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Speed yapıcaksın başka yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hangi oyun bu çok merak ettim, millet flash manyağı kesin geçen olur burdan sonunu söyleyler hem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 speed programı neden cpu ya zarar versin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 lol speedhack zararlı olsaydı şimdiye kadar uo bu kadar dayanamazdı. ayrıca virüs yerine de onu kullanırdık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 olursa ki olabilir büyük ihtimalle... Speed Gear XP adındaki program la yapabilirsin... gugıl a yaz speed gear ixpii diye çıkar o indir dene bakym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar