SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 oha resme bak ben olsam ayaklarına kapanırım(lies) ama harbi güzelmiş denemeye değer sovereign Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 dene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ya aramızda baya karışık olaylar oldu.. işe başkaları karıştı.. yaptığım en büyük hataydı.. çok tecrübe kazandım :) ama yani olanlardan sonra siksen yok yani şansımız :) olmasın zaten milletin dediğine göre böyle kalması daha güzel.. ki zaten aklımdan başka bi seçenek de geçiyo bi ara bi kenara çekip olayı açıklığa kavuşturmak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ahahhaha sovereign gizem'e abayı yakmış =)) yannız resmıını ızınsız buraya koyman hoş bi davranış diil cık cık ayıp ayıp... [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:56 tarihinde, Yeto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 evet teraziye tıkçılar emeğe saygılılar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bi kenara çekip mantıklı bir şekilde konuşmakta güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: Ki zaten genel olarak esmer, ince yüzlü ve renkli gözlü kızlar beni böyle etkiliyor ama aralarında bu kız en etkiliyeniydi.. [spo] [/spo] Biz seni bir ay sonra gelip ekranın başından alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben ilk resimdeki kızı sanırım siberalem de yada öyle bi sitede gördüm. Nette bi yerde gördümde hatırlamıyorum büyük ihtimalle siberalem de gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hoş bir kızmış, ben de olsam açıkça söyliyim denerdim. Biraz daha ufakkene çok suskundum söylemezdim platonik takılırdım fakat yarardan çok zararı oldu bana. Keşkelerle yaşamaktansa açık olup söylemeyi tercih edenlerden oldum ben de. Bence biraz düşün ve kararını öyle ver. Dipnot: Yeto sağlam gazlar. bakınız: nileppezdel vakası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 e kıza 2.ye 3.ye dönüp bakman normal çok hoş kız. gelelim ne yapacağına, ki demişler, gidiyosun, konuşuyosun. 1 hafta içinde kızla en azından oturup 1 kahve içmemiş, hakkında fikir sahibi olmamışsan seni banlıyoruz. :D go for it. denemekle inan ki bişey kaybetmiceksin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 10020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Kızı beğenmedim Bırak bence uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: Biz seni bir ay sonra gelip ekranın başından alırız ROFL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: evet teraziye tıkçılar emeğe saygılılar falan Allah kahretsin geç kaldım. Emeğe saygı, +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: Ki zaten genel olarak esmer, ince yüzlü ve renkli gözlü kızlar beni böyle etkiliyor ama aralarında bu kız en etkiliyeniydi.. [ Spoiler ! açmak için tıklayın ] [ Kapat ] Biz seni bir ay sonra gelip ekranın başından alırız Allah da seni güldürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: ahahhaha sovereign *****'e abayı yakmış =)) yannız resmıını ızınsız buraya koyman hoş bi davranış diil cık cık ayıp ayıp... Yazdığın bu mesaja göre kendisini tanıyorsun. Sabancı'dan da olabilirsin eski lisesinden de. Dikkat ettiysen insanlar ne benim ismimi biliyorlar, ne kızın ismini yazdım herhangi bi yere. Tek verdiğim bilgi hangi okulda olduğu ve resmiydi. Haklı olabilirsin resmini koymak yanlış belki de, ama kalkıp sen ismini yazıyorsan buraya, kendi dediğine ters düşüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 niye kızın resmini kullanıyosun? hata. admin'e msj attın mı kaldırın msjımı ben bir hata yaptım diye? sen resmini koyduktan sonra millet adını söylese kaç yazar. 1500 tane Gizem var, ama görünüşü çok ayırt edici. Neyse, yanlış yapmışsın. ayıp denen bişey var. burda da insanın her türlüsü var en nihayetinde. ki olmasa bile kızın izni olmadan, ki olduğunu olucağını zannetmiyorum kullanamazsın. evet belki hata demekle de biryere varılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 adama bak ya dövseydin? bi kere SANA NE? belki kıza karşı bi garezim var? resmi kaldırtmak için admine mesaj atmadığımı NERDEN biliyosun? lütfen bilmeden konuşup gereksiz tatsızlık çıkartıcak suçlamalar atıp kaçmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 neyse ya umrumda degil. bosver [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:05 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yalnız şu bi gerçek. Bu kıza sen aşık değilsin. yada benim aşk anlayışım farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bence bu sadece şehvet.. aşk tamamen farklı bişi.. serbest çağrışımla pek bi geyik "Eski bir aşkın müzeye çıkması" hakkında bişiler var aklımda ama vakit yok.. başka zamana inşalla.. bir mozolede sergilenen liderin eski aşkının hikayesi.. hmm pek bi acıklı! 32 kısım tekmili birden.. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:15 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: yalnız şu bi gerçek. Bu kıza sen aşık değilsin. yada benim aşk anlayışım farklı. eed ben de anladım onu.. yani bence burda yazılanlardan sonra.. geçmişte kızın anlamı o kadar büyükmüşki.. onun aftermathini yaşıyorum şuan.. hatırlıyorum sadece.. aşık olsam dayanamazdım.. ama dediğim gibi bişey hissetmiyorum sadece hatırlıyorum o eski derin platonik olayı.. bu da salak salak hareketler yapmama neden oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yani kızın resmini foruma koymak gibi. Benim aşık olduğum kızın resmi cüzdanda durur.3-5 dostuma gösteririm başka kimse görmemiştir. Sende elde etme tutkusu var.Elde ettikten sonra onunla çıktıktan sonra sıkılıcaksın belkide.Gerçi o kızdan sıkılmaz insan ama =) Güç tutkusu işte kendini ispatlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yok abi elde etmek falan yok öyle bişey.. bakıorum sadece ahah o kadar sadece başkalarına baktığımdan daha fazla bakıyorum.. dedikten sonra şöyle bi soru sorabilirsin: kız gelse sana.. konuşup senle senden hoşlandığını söylese naparsın? öeeh yani şimdi fantezi yaptın.. yani herkes aynı şeyi yapar doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 herkes ayni seyi yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar