Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ufak notunuza cevap: habertürk tarafsızlık içinde ilerlemektedir. Ne kadar genel yayın yönetmeni ve elemanları ilerici olsa bile şu anda Türkiye'deki en tarafsız haber kanalıdır. Ayrıca kendi durumundan bahsettiğin için teşekkür ederim. Üniversite okumakla adam olduğunu sanan ama 2 üniversite okuduğu halde yazılanları anlama kabiliyeti gelişmemiş bir insansınız demektir bu. 2 değil 12 üniversite okusanız ne işe yarar? Tamam başka biri olsa 1 üniversite yeterli ama sizin gibi düşünce yapısındaki biri için 12 üniversite bile yetmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Allaha Şükür herşeyi çok iyi anladığım için bu kadar başarılıyım. Umarım sende forumlarda yazı yazmanın ötesinde işler yapar da benim gibi ülkene faydalı bir birey olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 akp ye oy ver...ülkene çok yararlı olursun brigand =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 arkadaslar patide politika konusulma zpek basaltmayin bole bi gelenek yorucu olmasin (eski gunnerde olsa topiki kitlemistimde yok ulan etkim yuzume vurmayin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: habertürk tarafsızlık içinde ilerlemektedir. Ne kadar genel yayın yönetmeni ve elemanları ilerici olsa bile şu anda Türkiye'deki en tarafsız haber kanalıdır. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ülkede onca olan biten şeyden sonra bu parti hala orda burda yapılan seçimlerde birinci gelebiliyor ya ciddi ben toplumdaki insanların beyin seviyesinden şüphelenmeye başladım din kisvesi altında insanları nasıl kandırdıkları çok acı aslında acının da ötesinde komik, gerçi güzel ülkemin kaçta kaçı internet kullanıyor ? bu anket ne kadar sağlıklı onu bilemicem ama seçimlerde umarım böyle bir tablo olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 sil sil nereye kadar kitliyorum çok isteyen özelden konussun, siyaset tartısmayın forumda. ayrıca sistem uyarısı alan arkadaşlar daha dikkat etsin birbirlerine hitap ederken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar