aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ama han solo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Jahrein said: yalnız ben bişey farkettim. arada bir öyle vahşi sahneler oluyor ama şöyle bir gerçek var: -Ana karakterlerden hiç birisi ölmüyor. -Arada bir kaç clone güme gidiyor o kadar onları da tanımıyoruz bile ... -Eğer bir jedi ölürse ya yeni tanışmışızdır ya da daha önce ölmüştür, yanda sürüklenip getirilmiştir. yani bu seriler biter; ne ashoka ölür, ne rex, ne amiral ne de bold assasin dizi bitmeden olması gerekenler... assasin'in anakin tarafından öldürülmesi lazım. general greviousun da büyük savaşta (son seperatistlerin palpatine'i kaçırdığı savaşta) usta windu tarafından ciğerlerinin falan parçalanması gerekiyor. ki öksürükleri başlasın falan. ohooo şimdi arkadaşlar bu clone wars animesinden sonra olan olayları anlatıyor. öncelikle bunu bilelim. dikkat ederseniz anakinin sağ gözünün üstünde yara var. bu yara animede oluyordu. ayrıca grievous zaten öksürüyor?? bölümün ep3teki uzay savaşındaki kaçıırılış sahnesinde bitmesi lazım zaten ama ona daha çok var. anakin ahsoka rex falan ölmez, bu dizide daha uzayda takla atan jedilarla, ışın kılcının gölgesi gözüken lightsaberlarla , 9 yaşındaki çocuklarla beraber izlenir. adı ne Star Wars. Old Republicin kısacık traileri bile nasıl konuşulmuştu. bu nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Yarın diziye başlıyorum, Kötülük Labirenti okuyup bitirdikten sonra iyi aperatif olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 25 bane ölmemiş yaşıyor üstelik yine yakalanıp yine kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 torrentte var sw sitelerini takip ediniz efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 valla çok güzel gidiyor seri, şu an 0205'teyim savaş kısmını çok iyi yapmışlar. filmede gönderme var hem süper. bu seriler için yapılan anlaşma 100 episode du sanırım öyle birşey okumuştum zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 2. sezon mükemmel ya. Bir bu son 2x06 biraz yalpaladı ama o bile fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bu ay izlemeye başladım, gerçekten muhteşem, abartısız aylardır izleyecek Anime bulamıyordum, Anime değil ama Clone Wars sağolsun her hafta soluksuz izliyorum. Hala başlamamış ve benim gibi izleyecek birşey arayanlara kesinlikle öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Savaşlı bölümler inanılmaz iyi oluyor ya. Hele bir de Anakin tek başına düşman içinde kaldığında gaza gelmiyor mu of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ahsoka'yı Anakin'in hatası yüzünden öldürüp başka eleman vermezlerse anca öyle Episode 3 zamanlarına bağlayabilirler, missing in action de yaptırabilirler ama her halukarda bir şekilde Palpatine'in kaçırıldığı kısımlara (Kötülük Labirenti) ortada Ahsoka kalmaması lazım, yoksa çelişki oluşur belirgin şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 aquila said: bugun peki eski clone wears serisi neyle ilgiliydi. Attack of the Clones -> Clone Wars Animated -> Clone Wars -> Labyrinth of Evil (Palpatine'in kaçırılması vs) -> Revenge of Sith yanlış anlamıyorsam olay akışının bu şekilde olması lazım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 1 ay boyunca yokmuş, sıçtı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Veletlerin dövüş güzeldi. Anakin Grip kullandı oooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 seri bence gayet güzeldi 2x8'e kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ah anakin ah sonun belli ama üzdün beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 anakin her yerinden öpüyorum anakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?bu sezon harika gidiyor,5.bölüm efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 1 ocakta 2 bölüm birden çıkacak olması lazım, burdan bir bölüm izleyip sora sw battlefront 2 oynuyorum 2-3 level, çok güzel oluyor dizinin içinde gibi hueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 2x09 x10 çıktı. güzel başladı uzun bi aradan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Bende indiriyorum şimdi izlicem merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 mani said: anakin her yerinden öpüyorum anakin. http://img706.imageshack.us/img706/4816/1262486424621.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 9 ve 10 güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 10 hakketten güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bu Anakin ne zaman Vader olucak ya 10'a kadar hepsini izledim hala bi cacık yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 3. filmde olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar