Venator Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Uzun bir aradan sonra izleyince mi öyle geldi bilemem ama bu bölüm biraz abartı geldi bana. Beğenemedim nedense. [spo] Yuh yani, anakin'in motorlarının durdugu sahnede, 2 tane cruiser gelmiş arkadan onlarca avcı ucagı takip ediyor, ve de geminin motorları durmuş ama KIMSE anakin'in gemisini vuramadı. Hani hareketliyken manevra, anakin süper pilot iyi güzel de gemi sabitken nasıl oluyor da o droidler vuramıyorlar anlayamadım. Anakin force ile bişeyler de yapmadı ilginç çok yapay geldi bana. Sadece o sahne değil, 2-3 tane rhino atışı ile koca cruiser'ın patlaması da güzelmiş. Koca "yenilmez" droid ordusu ve filosu meğersem kağıttanmış ehe. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 her hafta yeni sw izlemek hoşma gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 artuyu sevelim bölümü. venator'a katılıyorum yalnız. eeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 1x07 süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 r2 r2 borumu be :d eline saber verseler griveous u bile keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 eğlenceli bölüm. en güzel bölüm clonelar üzerine geçendi bence şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 İzlerken coştum be ne harika bölüm çıkarmışlar.Tek kelimeyle mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ilerledikçe öğreniolarmı ne? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 tek kelime; mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 İşte istediğimiz bu abi, 1x06dan sonra süper bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 1x08 çok kötü. Jediları tartışıyoruz yapabilir mi yapamaz mı diye, bu bölümde Padme force jump yapıyor. Tam droidlerden kurtulmışken başımıza Jar Jar Binks çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Force jump? Hani nerde ben göremedim? Jar jar sux ama ya, nefret ediyorum kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Bölümün konusu çok kötü.Jar jar ve onun ırkını saberimi alınca kesecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 cok bos bi bolumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 her robe giyen jedimıdır??? ne saçma bi bölümdü o öle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 droidler ve jarjar aynı bölümde olunca kafayı yiyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Argaius mıdır nedir o elemanın saçlar neydi öyle ya ahahaha. Republic Commander da aynı şekilde. Republic değil gay parade adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 meuaheuah aynen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bi sonraki bölüm süper olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 13 ile devam ediyor, Full klonların olduğu bölüm kadar iyi bir bölümü yok hala ama ben 13'u sevdim,gelecek bölümde bayağı iyi olacağa benziyor. Özellikle şu yerel halk çok kral çıktı,iyi gidiyor işte ortalama bir seri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 seri güzel ya bence izlettiriyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Venator said: Uzun bir aradan sonra izleyince mi öyle geldi bilemem ama bu bölüm biraz abartı geldi bana. Beğenemedim nedense. [spo] Yuh yani, anakin'in motorlarının durdugu sahnede, 2 tane cruiser gelmiş arkadan onlarca avcı ucagı takip ediyor, ve de geminin motorları durmuş ama KIMSE anakin'in gemisini vuramadı. Hani hareketliyken manevra, anakin süper pilot iyi güzel de gemi sabitken nasıl oluyor da o droidler vuramıyorlar anlayamadım. Anakin force ile bişeyler de yapmadı ilginç çok yapay geldi bana. Sadece o sahne değil, 2-3 tane rhino atışı ile koca cruiser'ın patlaması da güzelmiş. Koca "yenilmez" droid ordusu ve filosu meğersem kağıttanmış ehe. [/spo] made in turkey türk yapımıymış onlar bizim amca oğlu çalışıyor onların yapıldığı fabrikada. yetiştiremediklerinden ayar çekemeden vermişler federasyona aldlasdlad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 12. bölümde serinin hedef kitlesinin çocuklar olması keyfimi bir hayli azalttı. Zaten başındaki adamın Avatar'dan gelmesinden belliydi. 12Anakin'in filmlerlen zerre kadar uyuşmayan karakteri bu bölüm aşırı rahatsız etti. Ep2'den sonra Anakin ile Dooku'yu aynı kafese koy, Anakin Dooku'yu ısırarak öldürür. Jar Jar Binks ep1 dahil SW'un başına gelen en kötü şey. Spastiklikleri yüzünden 2 pilot 1 diplomat ölüyor lol. Sanki Charlie Chaplin filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 12.Bölüm Dooku'yla aynı kafese konulmaları olayı ve Anakin'in sadece lafta kalması cidden çok saçmaydı,hadi iki mantıklı açıklaması olsun diyelim biri canlı olarak cumhuriyete götürülmek istenmesi,ikincisi de kaçmak için yardımcı olması diyelim vs. yine saçma.Arcane'in dediği gibi filmlerdeki Anakin düşünmeden sucuk yapardı Dooku'dan. Eh işte,şiddet oranı biraz daha artsa çok daha iyi olur.Bunun yanında bence Clone Wars Animesi bundan çok daha iyiydi(O da kötü bir çalışmaydı ama olsun sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 13 güzel, aksiyonlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar