eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 pawadan olayını star wars clone wars animasyon filminde anlatıo...anakine çocuk yaşta padawan verilio ve anakin acaip sinirlenior... daha büyük bi padawan yokmu die :D banada öle gelioki padawan ölür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hang günler çıkıo clonewars? ona göre indirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 cuma dediler ama yeni bölüm daha gelmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 çok beğendim ben ama droidler kanser etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 birazda çocuklara yönelik bi yapım. Normal yani droidlerin öyle olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 3. bölümü izledim... hoşuma gitti... ama bi merak unsuru yok... ilerde ne olcak die merak etmiom mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 3. bölüm için link alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bende bende. takıldığım torrent sitesi kapatılmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 eregorn2 said: 3. bölümü izledim... hoşuma gitti... ama bi merak unsuru yok... ilerde ne olcak die merak etmiom mesela... abı ne merakı olucak, o bunun babası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 onu demek istemedim... öbür bölümde ne olcak? hikaye belli ama nası gidecek falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Cuce said: eregorn2 said: 3. bölümü izledim... hoşuma gitti... ama bi merak unsuru yok... ilerde ne olcak die merak etmiom mesela... abı ne merakı olucak, o bunun babası işte lol ayrıca alt yazıları yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 GwindonSurion said: Cuce said: eregorn2 said: 3. bölümü izledim... hoşuma gitti... ama bi merak unsuru yok... ilerde ne olcak die merak etmiom mesela... abı ne merakı olucak, o bunun babası işte lol ayrıca alt yazıları yok ayol aramaya da mı inanmadın? http://www.divxplanet.com/sub/m/17351/The-Clone-Wars.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben aradım yoktu dün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 3. bölümü bulamıyorum bende :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 1x05 süper. Ah bir de klonlar ateş etmeden önce laf yetiştirip Amerikan filmi klişesi olmasalar mükemmel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 daha fazla light saber pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 muhtemelen ilerde cloneları bi görevdeyken görcez. sizi 501 de istiyorum dedi cody. Artık commandoları falanda görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Yeni bölüm 7sinde gelecekmiş.Bu hafta izleyemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Filmini izledim, süpermiş. Diziyi izlemeden önce onu izlemek lazımmış. Minimal "roger roger" aptallıkları, sıfır gereksiz clone duygu sömürüsü ve daha çok combat var. Keşke dizi de öyle olsa. Ahsoka'nın padawan oluşu ile başlıyor. Bol bol Rex var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bende diziyi seyrettikten sonra filmini seyrettim. de böyle dragonlance kıvamına bağlamadan başka hikayelerde serpiştirseler artık. yani sırf anakin-obiwan'la nereye kadar. bide uyuşmayan noktalar var. sw3'te bu kadar güçlü değil ne anakin ne obiwan. destroyerları havalarda uçuşturmak falan oha naptıntınız obiwana demezler mi? force kullanımı öyle çokta kuvvetli olmayan bir karakter bide obiwan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 son bölümü izlemedim ama oncesindeki bölümlerde force kullanımı bana düşük bile gelmişti, özellikle yoda nın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 obiwan destroyerları havada birbirine çarpıştırıp droidlerin üzerine fırlatıyor. hani 2 metre ötedeki lightsaber'a force pull için biraz kastıran obiwan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Force kullanımı veya seviyesi bana abartılı gelmedi. Güç olarak ise Episode 3'de Anakin vs. Dooku ile Clone Wars filmindeki arasında bayağı fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 6 R3 ne kadar salak robotmuş öyle ben çoktan böldüydüm onu ikiye. R2 zaten force sensitive olduğunu 100 milyon kere kanıtladı.Şİmdi bakalım neler yapacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Vingthor said: obiwan destroyerları havada birbirine çarpıştırıp droidlerin üzerine fırlatıyor. hani 2 metre ötedeki lightsaber'a force pull için biraz kastıran obiwan. O zamanlar Padawandı şimdi jedi master oldu biraz geliştirmiş olsun kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar