Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Clone Wars (2008) - CN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pawadan olayını star wars clone wars animasyon filminde anlatıo...anakine çocuk yaşta padawan verilio ve anakin acaip sinirlenior... daha büyük bi padawan yokmu die :D banada öle gelioki padawan ölür...
Mesaj tarihi:
eregorn2 said:
3. bölümü izledim... hoşuma gitti... ama bi merak unsuru yok... ilerde ne olcak die merak etmiom mesela...

abı ne merakı olucak, o bunun babası işte
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:
Cuce said:
eregorn2 said:
3. bölümü izledim... hoşuma gitti... ama bi merak unsuru yok... ilerde ne olcak die merak etmiom mesela...

abı ne merakı olucak, o bunun babası işte

lol

ayrıca alt yazıları yok

ayol aramaya da mı inanmadın?

http://www.divxplanet.com/sub/m/17351/The-Clone-Wars.html
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Filmini izledim, süpermiş. Diziyi izlemeden önce onu izlemek lazımmış. Minimal "roger roger" aptallıkları, sıfır gereksiz clone duygu sömürüsü ve daha çok combat var. Keşke dizi de öyle olsa. Ahsoka'nın padawan oluşu ile başlıyor. Bol bol Rex var.
Mesaj tarihi:
bende diziyi seyrettikten sonra filmini seyrettim. de böyle dragonlance kıvamına bağlamadan başka hikayelerde serpiştirseler artık. yani sırf anakin-obiwan'la nereye kadar.

bide uyuşmayan noktalar var. sw3'te bu kadar güçlü değil ne anakin ne obiwan. destroyerları havalarda uçuşturmak falan oha naptıntınız obiwana demezler mi? force kullanımı öyle çokta kuvvetli olmayan bir karakter bide obiwan.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:
obiwan destroyerları havada birbirine çarpıştırıp droidlerin üzerine fırlatıyor. hani 2 metre ötedeki lightsaber'a force pull için biraz kastıran obiwan.

O zamanlar Padawandı şimdi jedi master oldu biraz geliştirmiş olsun kendini :)
  • Yeni Oluştur...