ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Bir ara bir yerde sormuştum, bulamadım. Bilgisayarda masaüstünde sabit olarak duracak olan, istediğim anda çatır çatır ekleme yapabileceğim, gerektiğinde notlar için alarmlar koyabileceğim falan bir program arıyorum. NoteZilla kullandım, memnun da kaldım az çok ama freeware program arıyorum özellikle, ya da shareware olup sorun çıkartmayacak türden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 google desktop calendar vardı. o dediklerinin hepsini yapıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bu çok işine yarayacak üstelik ücretsiz =) http://www.manivero.com/forum/yazilim-bolumu/3763-stickypad-2-2-49-a.html [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 16:32 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 vistada buildin geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 stickypad i kurdum guzelmis sevdim kullaniyorum rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 desktop sidebar ya da google sidebar kurarsan bu tarz "gadget"lar var içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sticky gerçekten güzel bir program gerçi vistadada geliyor da vistası olmayanlara tavsiye ederim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar