Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hiçbi zaman altyazı indirmedğim için bilmiyodum laf falan da sokmadım agresifleşmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 OOOOOOOOOOOOF OFOFOFOFOF 3. bölüm BOMMMBA gibiydi.. hele hele Ari'nin yarışı offfffffff işte dizi bu BEEE tam erkek dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bu son mesajı attığımda bitirmemiştim daha bölümü.. bölümün geri kalanı çok daha bombaymış.. buraya yazıyorum: entourage'ın gelmiş geçmiş EEEN İYİ BÖLÜMÜYDÜ.. EN İYİ BÖLÜM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Aahahua süper bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 divxplanet'te 3. bölümün İspanyolca alt yazısı var oha. İngilizce falan subtitle'ı olan varsa s05e03 paylaşım plx p.s : Türkçe de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bolum COK iyiydi ve boyle giderlerse Piven seneye best actor odulunu alacak, dizi bariz onun uzerine kurulmaya basladi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 müthiş müthiş..tam 1.-2.sezon tadında olmuş dizi.. böyle devam ederlerse pivenı bilmem de entoruage sonunda alır en iyi dizi ödülünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Penthesilea said: Bolum COK iyiydi ve boyle giderlerse Piven seneye best actor odulunu alacak, dizi bariz onun uzerine kurulmaya basladi : ) O iş öyle olmuyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yaw yapmayın en iyi bölümdü falan. bi sezon bitmeden indirip böle 1 hafta bardak gibi beklemek istemiyorum her bölüm için. öff seyredicem galiba başlıyorum beşinci sezona ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 piven çok tatlı küfür ediyor yanlız ya. ağzım açık izliyorum onun sahneleriin. herif patır patır saydırıo, yarılıorum zaten o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 kant masıl küfrünü gerçek hayatta kullanmak için amerikan elçiliğine başvurup vatandaş olasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ari + lloyd : mükemmel ikili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 5 sezonun en iyi bölümüydü s0503. jeremy piven for the rule en çok güldüğüm bölümdü ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 http://www.arigoldquotes.com/ AHAEHAEHAE adamlar site yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 503 epikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 site 1. sezondan beri var yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 vay be, yeni bolum ilginc. Bu sezon heycanli geciyor bayagi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 daha geçen hafta öyle demiyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 arinin cok gozukmesi kotu oluyor dedim, bu bolumde arinin dozu gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 tamam ne bağırıyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ariyle Lloyd ayri bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 aynen ole. Bu aqui bazen cok akilli seyler diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bozuk saat misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 offf s05e04 de çook iyiydi.. direk eski entourage sezonlarını hatırlattı.. aquaman öncesi film bulma çabaları... dizinin sonu bayaaaa iyi bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ari Gold Farki Ari: Hey, good news, Lloyd! Vince will have a new movie poster for you to whack off to soon! Lloyd: That's great news! Congrats Vince. --- Ari: Live inside that fire for 50 pages, BOOOM!! Homerun!! E: Now it's Ed Norton's homerun you JERK-OFF! Ari: Well, did they sell the script, you CUNT FACE? E: Not yet, DICKHEAD! Ari: Well, than it's still free! You overpayed, undersized BITCH! E: You wanna go? Ari? Seriously let's just go Ari, because you know what? You've never been slapped in the face with anything besides a COCK, and you know it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar