Disappear Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ari gene dokturdu ya. im gonna skull fuck you ne demek ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Penthesilea said: oysa vincent kilo versem tipki ben euehu bu ozguveninin kaynagini aramaktayim... malum gorunurde bisi yok, berbat bir herifsin. hayir ozguvenin kaynagini bulursak sonsuz enerji arastirmalarina da faydan olmus olur en azindan dunyayi kurtardim hohoho diye gezersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Disappear said: ari gene dokturdu ya. im gonna skull fuck you ne demek ya ahaha. Ari'ye ozgu yeni bi laf degil o, esas dikkat edilmesi gereken baska seyler soyledi, hayat dersi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Azmodai said: Penthesilea said: oysa vincent kilo versem tipki ben euehu bu ozguveninin kaynagini aramaktayim... malum gorunurde bisi yok, berbat bir herifsin. hayir ozguvenin kaynagini bulursak sonsuz enerji arastirmalarina da faydan olmus olur en azindan dunyayi kurtardim hohoho diye gezersin.olm benziyoruz oyle deme ehehehu sen anca vandama benze eykey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahaha vince'e benzemiosun sen kankaci, uzgunum... ama bu guzel bisi cunku vince yavsak bir herif. Sana daha farkli konsept lazim. Ayrica vandam >>>>> * herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ari adamım ya. adamın hayata değir verdiği kukulu pipili dersleri al, BIBLE olarak belirle kendine (basic instructions before leaving earth). her türlü kazanırsın. "if you wanna fuck the prom queen, you have to tell her, that her best friend gave you a blow job under the bleachers." diye bir lafı vardır mesela, direk hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 1 ilke gotume benziyosun afedersin 2 homosun 3 kiz olsam vince'e vermem, yuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yeni başladım başarılı gidiyo 5.bölümdeyim ilk sezonun mantıken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 2.bölüm ne zaman yayınlanır yeni sezonun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ve bu sezona ari saglam girdi, bu bolumki kral lafi: "rusty cunt bucket... FUUUUCK!" ahahaha yerlerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 geçiş bölümü gibiydi bi sonraki bölümü efsane bekliyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Rusty cunt bucket FUUUUUUCK çok iyiydi. Çok iyi gazı veriyolar, bir sonraki bölümde, bilemedin 4. bölümde patlamaya başlayacak gibi. Yeni sezonda birazcık senaryoyu dallayıp budaklamışlar dikkat ettiyseniz, tek bir konu üzerine gitmiyor, vince&justine, Amanda tekrar olaya giriyo, Vince çok gaz konuşmalar yapıyo, Eric köpek gibi çalışıyo ve Turtle karı kaldırıyo. Çok yönlü çalışıyo yazarlar süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 İsveççe bile alt yazı buldum , İngilizce bulamadım 2. bölümü...Türkçe'yi zaten geçtim de en azından İngilizce altyazı sahibi biri pm atarsa(s05e02) , çok teşekkür edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bitirdim bakalim, artik bekliyoruz biz de yorumlarimi yazicam bi ara gecen gun Ari diye bi adamla tanistim burda, dedim bi dizi var.... herif direk entourage mi abi, sorma herkes ohaa Ari diye bi adam var biliyon mu diye geliyo dedi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ari yahudi insanlar arasında çok yaygın bir isimdir :) Benim de Ari diye bi arkım var Northwestern'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ari diye türk arkım var benim de..yahudi olsam çocuğuma direk ari ismini vermiştim zaten asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 silence is "fucking" gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 unless carmen electra calls for a emergency tittie fuck diye bi cumlesi var eski sezonlarda yarılmıstım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ahah onlarin angelina jolie turevleri falan da var. adamin her soyledigi laf ekol. Ama sirf laf degil, soylerkenki hareketler mimikler muthis. ama en cok lloyd'a soyledikleri eglendiriyor beni... 501 de de lloyd'a YOKO diye seslenmisti yarildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 en sert lloyd a saydiriyo zaten. (Lloyds calls Ari) Ari: What’s the matter Lloyd? You and Tom like to listen to my voice while you dildo each other? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 s5e2 nin hala ing altyazısı çıkmadı çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 dizinin kendisinin ingilizce olduğu gerçeğinden kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 normalde 1 gün içinde çıkar altyazı ne alakası var, illa laf sokucaksın yani adama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 gereksiz ayar girişimi. izlediğin bütün dizilerin ilk önce ingilizce alt yazısı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar