jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bende yeni basladim 1. sezonu bitirdim ilk gece eglendim baya guzel dizi insan o hayatlari gorunce yuh diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aynen ben de dün gece 1. sezonu bitirdim, güzelmiş. eğlencelik bööle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 severek izliyoruz, emmy lerde yardimci erkek oyuncu kategorisinde kafalari karistiracak kadar iyi :p (neil patrick harris, kevin dillon, jeremy piven, rainn wilson, jon cryer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 4. sezon 11. bolum, son 3 dk falan. mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 sezon finali basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 HIMYM yayından kalkana kadar Entourage'ın alamayacağı ödül :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Kevin Dillon insan mı ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 4.sezon çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Tavşan kostümü olayında ağladım resmen tepinerek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 4. sezon tek kelimeyle efsaneydi. Johnny Drama ve Ari ftw. Özellikle Ari is back diyebileceğimiz süper bi sezondu :D SİLENCE İS FUCKİNG GOLDEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Ari Gold'un esas beni yaran repliği : "That was a good speech, Lloyd. If I was 25 and liked cock, we could be something ." [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 02:04 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 4x12 de 29:40 ari diyorum başka bişe demiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 2. sezonu bitirdim bende guzel baktim arsiv de 3. sezon varmis 4 yok hemen indirmeye basliycam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Ari gibi bir insan evladi yok zaten, efsane resmen mimikleri laflari efsane! long live ari gold! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Lloyd: Who's gonna man the phones? Ari: FUCK THE PHONES, LLOYD. Unless Carmen Electra calls for an emergency tittie-fuck, DON'T ANSWER! Ari: Lloyd! You were an art history major at Sarah Lawrence College, right? Lloyd: Yes I was! Ari: Then you know how to pull this painting off the wall? [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 03:04 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 302 nin 6.45. dk sinda komple tikiyiz caliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ilk 2 sezon indi, bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kesinlikle pisman olunmicak bi dizi... cnbc-e nin hala bu diziyi nasil alip yayinlamaya baslamadigini anlamak guc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 o sarkı komple dgldi ya. tmm muzk aynı da sozleri yabancıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 daddy yankee - rompe Bu arada dizi muhteşem bişi, dizi izlerken eğlenmeyi özlemiş olanlar kesinlikle izlesin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ytse digiturk veriyor diziyi o yuzden yayinlayamior cnbce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 hassss...kktr ya.. gecen hafta indirdip izledigim bolum megersi sezon finaliymis. bitirdiler adamlar 4.cu sezonu.. su anda takip edip izledigim tek dizi de bitti ya. poffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 oha süpermiş ya, johnny drama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Yeah I wanna buy it.. FOR 1 DOLLAR!!! :D Süper bölümdü.. baya bir beklememiz gerekicek ama beklereken heroes/stargate/eureka falan bilimum izleyecek bi sürü dizi var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar