Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 kisa boylu, cekingen tipli bi adam, biraz andiriyor evet, ama j fox'un yeri ayridir yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 3 bölüm bekledim hepsini birden izledim bugün, çok hoştu valla beğendim. ama ashley gitsin artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Tüm bölümleri dün bitirdim; Kısa bi özet 4. Sezona kadar vince'in kariyeri yaşantısı sallantılı geçiyor dalgalı inişli çıkışı ama 5. sezonda resmen acı çektiriyorlar aha diyorsun bitti, drama karakter güzel ama şu öfke kontrolünü biraz düzenleseler fena olmazmış hani tamam bu sefer ok diyorsun adam her şeyi berabet ediyor ama bayaa eğlenceli bi karakter özellikle diğer elemanların dramanın ben bilirim dedikden sonra bunu tiye almaları fena, turtle vincein üzerinden prim yapan bi eleman bi bölümde hatunun birini vincein kotunu verecem diye ayarlıyordu 6. sezona kadar alemci olarak geçiriyor ama 6. sezonda bence turtleda iş yapmaya başlıyor, E ye diyecek bişi bulamıom gtfo, ari ve gay asistanının performansları ortada zaten, bu arada sloan son sezon gözüme çok güzel geldi aşırı bi değişim var elinde eski sezonlar olan varsa baksın eski sezonlarda çirkin ufak gögülü bi şeyken son sezon açılmış saçılmış büyümüş resme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ahaha epic diyalog - Please! - 90 days. - This is not the Breakfast Club Mr. Gold, this is my life - 100 days. You want 10 more? You just got em! - For what? - For what you were thinking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 loooooooooooooooooooooooyyyyyyyyyyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Ahaha o diyalogun olduğu yer baya güldürdü beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Vince'in götürdüğü kız HIMYM'daki Ted Mosby the Architect bölümündeki kız. Orada arkadaşı "her ass looks better than my face" diye bir cümle sarfetmişti, tamamen katılıyorum ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 AHAHA Lloyd GG :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ya her şey bi kenara vince neden sadece o pozisyonda sevişiyor...? bai ling midir nedir o karı hariç bütün sex sahneleri aynı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 final bolumu muydu dunku? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 imdb'ye gore 6. sezon 12 bolum. yani bi bolum daha kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 mükemmel bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 turtlea cok uzuldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 spo turtle'ın işi kolay da, E biraz garip gazlara geldi. sloan'u tekrar göreceğimiz için çok mutluyuz. drama bence çok fena parlicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 a sloan gelse 10 dakka gorsek nolcak, haftaya son bolum, halbuki kis sezonuna uzatsalar diziyi sahane olucak, biraz da kis muhabbeti gorelim, gerce LAde ne kadar kis olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 b sundance'ti sanırım bi kış tatiline gitmişlerdi ari orda kar topu savaşı falan başlatmıştı. aslında eğlenceli bölümler çıkabilir ama zaten bence maximum 2 ay falan ara verip tekrar başlatıcaklar. sloan'un da her saniyesine razıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 c sloanun olayini anlamadim ben ama, E'ye neden boyle hiyarlik yapiyo. vericeksen ver be kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 d süründürmek istio işte. yalnız ari gold yine esti yine esti. terrence kaldı karşısında. resmen 100'dan 75'e inmek zorunda kaldı. adam davies ve lloyd napıcak gerçekten merak ediorum. özellikle DAVVVIIIIEEEEES bitch slap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ahah orda asansorden cikarken sarki cok iyi, i'm here bitches mi ne diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 o şarkıyla dans eden bi eleman vardı so you think you can dance'teydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=XL_huwSFBKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 elaidi said: d süründürmek istio işte. yalnız ari gold yine esti yine esti. terrence kaldı karşısında. resmen 100'dan 75'e inmek zorunda kaldı. adam davies ve lloyd napıcak gerçekten merak ediorum. özellikle DAVVVIIIIEEEEES bitch slap Terrence daha büyük bir dolap çeviriyor olabilir o konuda, ajansın içini boşaltmış falan gibi, ondan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 turtle ve jamie'nin gercek hayatta sevgili olmasi buyuk talihsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 swizz beats - its me bitches o şarkının adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 6x02 ashley ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar