Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 +1 bitmiş bu dizi. bi de 7 veya 8 bölümdü sanırım bu sezon. sırf bir sezon çıkaralım diye uğraşmışlar başka birşey değil. 5 tane süper sezonun üstüne böyle bir sezon. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Gazanfer said: s06e05 entourage tarihinin en bayik en sikici bolumlerinden biri olmaya aday. hic bisey olmadi, koskoca bolumu golf sahasinda yediler. bi sonraki bolume hazırlık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 E'yi sevmiyor olabilir misiniz? Senaryo açısından gayet iyi bir bölümdü. E ancak düştüğü durumlarla güldüren bir karakter. Ari+Drama diziyi sürüklesin diye bekleyenler sona yaklaştıkça hayal kırıklığına uğrayabilirler çünkü çözümlenmesi gereken başka karakterler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bence güzel bölümdü. season 6 episode 5 turtle'ın tom brady'e yaptığı yavşaklıklar süperdi hahaha. ari daha baya bi karısıyla bela yaşicak gibi duruo. eric bence orda işe giricek. ama ari'nin müşterisi sonuçta vince. eğer eric başka şirkete girerse nasıl olucak? agent manager kavramı arasındaki farkı tam bilmediğim için karar veremedim. bi de son sahne eric'in ashley'e sloan demesi ve kızın "you just called me sloan" demesi miydi? internetten izledim de kısa mı geldi diye merak ettim çok aniden bitti çünkü. drama'nın hırs olayını biraz abarttılar saçma bi karakterdi bence bu bölüm. neyse güzel gidio bence her bölümü enfes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 abi e ile vince'in nesini sevsinler. drama + ari bekliyor herkes. turtle bile arada aksiyon cikariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 gayet güzel bir bölümdü ne bekliyorsunuz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Innuendo said: abi e ile vince'in nesini sevsinler. drama + ari bekliyor herkes. turtle bile arada aksiyon cikariyor. ari bekliyorum şahsen ben. düştükleri durumlar fln tırt. ari abi, 5 sezon o adamın fuck demesiyle kendimden geçtim. adam şimdi fuck demiyor, son bölümde birkez söyledi sanırım emin değilim. küfür etmeyen bir ari, e ile araları iyi, kavga eden kimse yok. mal mal şeyler pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Vince'i bilmem de E sezon 1-2'de Ari'den sonra en sevdiğim karakterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Greeny said: +1 bitmiş bu dizi. Kendinize uymayan ve alışılmışın dışında bir tane bölümden bu yorumu yapmak da süpermiş. Türklüğün getirilerinden biri sanırım. Diğer sezonlarda da birer ikişer böyle bölüm vardı, olur ara sıra. Geçiş bölümü zaten muhtemelen, birçok ucu açık olay bırakıldı. Kimileri farketmemiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 abi ne draması ya bu dizinin teması WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ekşını bol bölümdü 6x6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 çok kötüydü ya 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Son 2 bölüme nazaran daha iyiydi ve ben sevdim 7. bölümü. Özellikle Lloyd'un Drama'nın yarım menejerlik bıdısını üstlenmesi ve Ari'nin E' ye yaptığı pizza boy geyiğini ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 pizza geyiği muazzamdı 7. bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 7 iyiydi baya..bi de 12ye çıkmış bölüm sayısı iyi oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 8 super ya cok hizliydi cok olay oldu. sezonun en iyi bolumu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Süper bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 guzeldi de... eric bu adam artik sacmaladi bence. ashley direk diziden cikartilmasi gereken bir karakter. basit los angeles karisi gibi duruyor. sloan varken ona ters yapip, ashleye donmesi de buyuk zayiflik gostergesi bence. bunu senaristler mi kendine getirir kim getirir, birisi bi durtsun, ashley yakismiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ahaha açık ara bu sezonun en iyi bölümüydü. Özellikle hapishane kısmındaki mimikler kopardı ahahah. Ayrıca Barbara'nın zero tolerance muhabbetindeki harekette baya başarılı idi. E'ye gelince boka sardı da sonuç belli, final bölümünde bir şekilde bir araya getirecekler. Ayrıca bölüm adını "no more drama" görünce aha Drama gidiyor mu diye korktum bir an eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hayret burda da seven çıkmış sonunda laf atıp duruluodu son bikaç bölümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 üşeniyorum indirmeye ya. en son 0603ü izledim. eric nolur yol versin o dötten bacağa.sloan varken olcak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ari den are you fucking each other demesini beklerdim, hapiste ki görüşmeden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bu dizideki e karakteri bana inanılmaz bir şekilde michael j fox'u andırıyor gerek tip gerekse ses bakımından bilmem aynı şekilde düşünen insanlar var mı? :) ayrıca johnny drama'yı tek geçerim ya dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 biraz sana oyle gelmis olabilir de e yani kevin connoly ne kadar iyi aktor olsa da michael j fox'un yanina yaklasamaz. (ses ve tip olarak da) michael j fox ayri bir kusagin adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bilmiyorum bana acayip andırdı oyunculuk ve kuşak farkını olaya dahil etmedim zaten. özellikle sesi çok benziyor her an "whoa this is heavy" veya "hey doc, come in doc" diyecekmiş gibi dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar