BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 [spo][img=http://img129.imageshack.us/img129/8510/maghtyd6.th.jpg][/spo] Nihilumun yaptıklarının yanında hiç bişi belki ama tamamı Türklerden oluşan bi guild olarak bişiler başardığımıza inanıyorum.SSC denemeleri başladı yakında The Eye Bizi izlemeye devam edin :p [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 11:43 tarihinde, BuRiAL_TR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 grats :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 gz m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 NURF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Tebrikler. Patch'den sonra bayağı bir nerf yedi gerçi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 channeler lar ın interrupt edilmesi kolaylaştırıldı onun dışında aynı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ha epicler bufflandı bi de o da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 tebrikler.. sadece interrupt degil said: Hellfire Warders have been significantly reduced in difficulty. Hellfire Channeler's Shadow Bolt Volley has been made much more easy to interrupt. The melee damage of Burning Abyssals has been significantly reduced. bir de item bufflari felan olunca bayagi bir farkediyor yani. zaten en cok zorlayan channeler lar ve infernolardi. mesela biz hepsini kestikten sonra %20 yapmistik (click yapacak herif yatmisti) bi sonrakinde ise kesmistik. banish & fear pesinde kostugun infernolar 6k vuruyordu cloth a eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yok trash moblar'da yarı yarıya nerf yedi ve spawn olma süreleri uzamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Gidip 1 er kez vurup öldürmedik maghteridonu :p Teşekkrler tebrikler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Gratz m8 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Elinize sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 tebrikler revo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bizde kestik patchten sonra baya bi nerf yedi ama trashlerin rain of fire deli gibi vuruyordu :p simdi içinde durup heal atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bi ben kesemedim, var mı lock ihtiyacı olan raiding guildi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 burda recruit icin topic acmak yasak mı ? kurallara baktım bulamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yasak değidlir herhalde nie yasak olsun adam LF girlfirend die topic bile açmış eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 eheh, tebrikler asagida progress tavsiye eden arkadasa : burada basari yakalamaya calisacaginiza gercek hayatta deneseniz, belki bi ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 progress topigini ben onceden onermıstım ama ses seda cıkmamıstı. onundeki en buyuk engellde bız userların progress topicteki mesajları sonradan editleyememesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Valla hakkaten tebrikler. Gurur verici bir gelişme :) İnşallah dağılmazsınız da ilerde ben de gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 tebrikler beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar