Elvenpath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Muhteşem bir tasarım iç gıdıklayıcı sportif bir araç hondanın tasarımları gerçekten mükemmel japonlar bu işi biliyor arkadaş.. :) sizlerin düşünceleri neler? olumlu ya da olumsuz? http://www.houstoncars.org/wp-content/uploads/2008HondaAccordSedanPreview_C6AA/2008accorddrawing2.jpg
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Sıradan olmuş sanki.Arka tarafı legacy e benzettim biraz. Yeni civic gibi değişik bişey beklerdim. Gerçi bunlarda fena durmuyo. [spo] [/spo] [spo][/spo] [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 15:53 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ]
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 audi a5 in japon subesi. arkasi nasil merak ettim
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 350Z havası da var biraz buarada araç sadece accord coupe, sedanın bunla alakası olmicak diyo herkes buarada a5 ~ bmw6 accord coupe ~ tt jantları da rezalet degilmi ya [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 16:34 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ]
matama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 iskembeden atmiyalim :) audi a5== bmw 3 coupe cabrio == accord coupe alti serisi bunlardan 2 ser tane satin aliyor :)
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 beğenmedim,eski kasa alırım para olsa...
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 zaten bu kasa gelmez Türkiyeye (bknz: civic sedan coupe). Türkiyeye kıytırık versiyonu gelir(bknz:civic). ama güzel yapmış şerefsizler :D
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Selam, Jantlar daha agresif tasarımda olsaydı ve ön tampondaki hava girişi de çizgi çekli yerine geniş bir açıklık olsaydı daha güzel olurdu sanki. Şu haliyle ön tampon beyaz duvar gibi. Saygılar.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben zaten a5 ~bmw6 yi boyutlar acısından demistim, a5 bunlara gore baya bi daha hacimli duruyo gerci accord da pek kucuk diil be bidaha bakınca simdi [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:15 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ]
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Selam, 6-series dengi A7 (olacak). Saygılar.
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 paramecium sen inandın mı bu dediğine? A7 dediğin araç CLS klasmanında, BMW'de de BMW CS Concept klasmanında bi araç.. Bu klasmanlara da 'coupe tasarım anlayışı ile sedan mantalitesini sentezleyen olgu' diyoruz. Gel gelelim 6serisi dediğimiz araç cabrio versiyonu da bulunan ''tek(!)'' kapılı bi 'spor' otomobil. Hoş A7 cabrio diye 4 kapılı cabrio gibi insanlık dışı, saygısız bi model de düşünüyolarmış ama bunun bişi değiştireceğini sanmıyorum. Simdiii daha once de afalladım yine senin mesajına karşılık ve yine afallamayla karışık sorarım, 2 kapılı bir araç ne zamandan beri 4 kapılı bir araçla mukayese ediliyor? Mantıklı bi cevaba benden dürüm..
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Selam, Eğer Audi, A7 modelinin tek kapı ve cabrio modelini çıkartırsa BMW çatısı altında neye rakip olur? 4 kapı cabrio fikrinin gövde rijitliği nedeniyle rafa kalkacağı söyleniyor. O gövde, tasarım ve motor konularında rakibi -bana göre- 6 series olacak. 6 series asla bir spor otomobil değil. Lüks segmentte sportif özellikleri yüksek tutulmuş bir model sadece. Eski 8 series konu olsa spor otomobil derdim. Ayrıca coupe ve sedan görüşüne katılmıyor kıyaslama konusunda. BMW 1 series'in iki kapılı modeli, A3 4 kapıya rakip olamaz mı şimdi? Sonuçta araçların sınıfı aynı. Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Audinin olaya bakışı farklı zaten A5 dediğin araç BMW 3 serisi coupe rakibi asıl olarak... (ama daha fazlası gibi duruyo olayı orda çünkü A"4" değil "5"...) A7 de büyük ihtimalle 4 kapılı coupe olur zaten... Ama BMW'nin CS konsepti tamamen garip bişey çünkü yeni 8 serisi olabileceği söyleniyo, yani 7 serisinden üstün; ama bir de 4 kapılı olacak. Eee? 7 serisi ne oldu diyorum ben şimdi, adamlar 7 serisinin dinamik versiyonunu yapmış gibi bişey olacak anlaşılan... Yani demek istediğim boşuna kategorize etmeye kasmaya gerek yok, Audi-BMW-Mercedes üçlüsü artık iyice segmentleri birbirine karıştırmaya başladı pazarda birbirlerine üstünlük sağlamak için...
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Selam, Misal Mercedes R series nedir :) Saygılar.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 R serisi = soğutmalı koltuklar. Gerisi teferruat.
Öne çıkan mesajlar