malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 antepte yaşayan biri olarak çiya rulaz derim,ama bi lahmacunun hamurunun bana göre biraz daha kıtır kıtır olması lazım,hacıoğlu güzel yapıyor ama onun da hamuru çok milföy hamuru gibi oluyor,tam ölçüsünü tutturamıyor. istanbul'da sanırım lahmacunun hamuru olarak bakarsam günaydın gayet iyi.o da benim bildiğim maltepe (minibüs yolunda),bostancı sahilde,üsküdar hacıoğlu'nun yanında var. lüks restorantlar hakkında pek bir bilgim yok,ama istanbul'da sarmısaklı lahmacunu özlüyorum,bilen varsa söylesin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ciya yazmak icin girmistim yazilmis. Burnumda tutuyor burda.
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Kadıköyde Borsam lahmacun var onu da tavsiye edebilirim. Bahariye'ye yakın olanında muhabbet edilecek mekan olmasa da, sahile doğru olanında rahat oturmalık yer var. Fiyatlar da ucuzdur. Altıyolda Derviş Et-Döner var bir de. Deneme sonrası karın doyurduğum yer genelde. Orası da fiyat olarak iyi. Hizmet ve mekan da kaliteli. Bir de bu çiya nerede yahu???
malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ayrıca o derwish yazısından da nefret ediyorum.
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ciya cok iyidir akmar in ust pasajinda balikcilar carsinin hemen yaninda.. bahariye de ise lal fena degildir fiyatlari uygun
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bir isteğim daha var,Kadıköy'de önerebileceğiniz kaliteli bir restoran yazarmısınız(yerini de anlatarak)
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 moda teras =) moda da tabiki happy moons restoranlar sokagında kalamışta develi ha bide KEAL'ın karşısında Gakkoş Usta =P
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Sağlıklı beslenin arkadaşlar! :P Bu konuda Şifahane'yi tek geçerim. Yemek olarak sadece makarna yapıyor ama sonuçta sağlık mekanı orası. :) Her türlü meyvenin de suyunu sıkıyorlar. Meyve suyu + makarnaya 4 ytl veriyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam.
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 çiya güzeldir ama biraz tuzlu, mühürdarın paralelinde (üst sokağıydı sanırım). Çiyanın tam karşısında güzel köfte yapan biyer var ayrıca. yazıcıoğlunun hemen üstünde dar bir sokak var boğaya doğru çıkan ordan çıkınca yukarı sokakta ev yemekleri yapan hoş bi yer vardı, böyle tombul teyzeler işletiyodu, yemekleri hakkaten güzeldi ama yıllardır bakmadım hala ordamıdır bilmiyorum. bi de hostanın döneri iyidir. iskeledeki büfeleri de tavsiye etmem, eminönündekilerden çok farkları yok diye düşünüyorm.
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Barlar sokağı, negatif'in hemen üstü; Mantar'ı tavsiye ederim. Bay Yengeç ile aynı işletmecilere sahip kendileri. Bayadır gitmiyorum gerçi, ev yemeği tarzı yemeklerin yanında hamburger tarzı fastfood da bulabiliyordun en son. Ucuz. Köstebek'liği kalmadı pek. Anam oneydi.
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bende happy moons u tavsiye ederim zaten yemek sokağına girince mekanı hemen tanırsın.(diğer dükkanların aksine kimse seni zorla davet etmez)
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Hosta eskiden döner ekmeğin arasına sadece soğan koyardı hala öyle mi?
tunch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yazıcıoğlu karşısında çöhretler ve bilimum kardeşleri :)
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Chicken LastStop. Yazıcıoğlu karşısındaki büfeler. Sosisli için rıhtımın önündeki Yıldırım Büfe. Modadaki Tek Büfenin ciğer ve sosis speciali güzel. Aman diyip aparat vs gibi yerlerdeki patso cularlardan yemeyin pek bişe. Ömrünüzden ömür alıyo getirdikleri double double donmuş yağlı patatesler. Extra motorize yağla yapıyolar herhalde patatesleri. Kötü...
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Cafe Antre diyen arkadaşlar,size sesleniyorum. Dediğiniz yere götürdüm milleti rezil oldum :) Bildiğin kazık
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bay yengeç'e gotur o zaman guzel mekan bahariyeden rexxin sokagına gır rexxi geç 100 metre sonra solda köşede , salsa'nın yanındakı dukkan hemen
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Peki fiyatları nedir? Yine rezil olmayalım :)
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 sosıs tabagı 5 ytl kola 2.5 , bu ikisiyle doyarsın oyle diim ben sana
Öne çıkan mesajlar