Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy'de öğlen yemeği yiyecek düzgün bir yer?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
antepte yaşayan biri olarak çiya rulaz derim,ama bi lahmacunun hamurunun bana göre biraz daha kıtır kıtır olması lazım,hacıoğlu güzel yapıyor ama onun da hamuru çok milföy hamuru gibi oluyor,tam ölçüsünü tutturamıyor.

istanbul'da sanırım lahmacunun hamuru olarak bakarsam günaydın gayet iyi.o da benim bildiğim maltepe (minibüs yolunda),bostancı sahilde,üsküdar hacıoğlu'nun yanında var.

lüks restorantlar hakkında pek bir bilgim yok,ama istanbul'da sarmısaklı lahmacunu özlüyorum,bilen varsa söylesin.
Mesaj tarihi:
Kadıköyde Borsam lahmacun var onu da tavsiye edebilirim. Bahariye'ye yakın olanında muhabbet edilecek mekan olmasa da, sahile doğru olanında rahat oturmalık yer var. Fiyatlar da ucuzdur.

Altıyolda Derviş Et-Döner var bir de. Deneme sonrası karın doyurduğum yer genelde. Orası da fiyat olarak iyi. Hizmet ve mekan da kaliteli.

Bir de bu çiya nerede yahu???
Mesaj tarihi:
Sağlıklı beslenin arkadaşlar! :P

Bu konuda Şifahane'yi tek geçerim. Yemek olarak sadece makarna yapıyor ama sonuçta sağlık mekanı orası. :)

Her türlü meyvenin de suyunu sıkıyorlar. Meyve suyu + makarnaya 4 ytl veriyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam.
Mesaj tarihi:
çiya güzeldir ama biraz tuzlu, mühürdarın paralelinde (üst sokağıydı sanırım). Çiyanın tam karşısında güzel köfte yapan biyer var ayrıca.

yazıcıoğlunun hemen üstünde dar bir sokak var boğaya doğru çıkan ordan çıkınca yukarı sokakta ev yemekleri yapan hoş bi yer vardı, böyle tombul teyzeler işletiyodu, yemekleri hakkaten güzeldi ama yıllardır bakmadım hala ordamıdır bilmiyorum.

bi de hostanın döneri iyidir.

iskeledeki büfeleri de tavsiye etmem, eminönündekilerden çok farkları yok diye düşünüyorm.
Mesaj tarihi:
Barlar sokağı, negatif'in hemen üstü; Mantar'ı tavsiye ederim. Bay Yengeç ile aynı işletmecilere sahip kendileri. Bayadır gitmiyorum gerçi, ev yemeği tarzı yemeklerin yanında hamburger tarzı fastfood da bulabiliyordun en son. Ucuz. Köstebek'liği kalmadı pek. Anam oneydi.
Mesaj tarihi:
Chicken LastStop. Yazıcıoğlu karşısındaki büfeler. Sosisli için rıhtımın önündeki Yıldırım Büfe. Modadaki Tek Büfenin ciğer ve sosis speciali güzel.

Aman diyip aparat vs gibi yerlerdeki patso cularlardan yemeyin pek bişe. Ömrünüzden ömür alıyo getirdikleri double double donmuş yağlı patatesler. Extra motorize yağla yapıyolar herhalde patatesleri. Kötü...
Mesaj tarihi:
bay yengeç'e gotur o zaman guzel mekan
bahariyeden rexxin sokagına gır rexxi geç 100 metre sonra solda köşede , salsa'nın yanındakı dukkan hemen
  • Yeni Oluştur...