Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Selamlar.. Ya bende bi problem var yada Blizzard Downloader da :D 500MBlik patch i dün geceden beri indirememiş.. Şuan 84 mins diyor fakat 4 5 saatte indirir gibi.. :D (indirilen patch: WoW-2.1.0-enGB-patch) *yüklenmeye başlayan ilk patch Ne yapmam lazım? :D Nasıl halledebilirim? :D Şimdiden teşekkürler.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 500mb ise muhtemelen 2.0.1-2.0.3 de lazim http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors Burdan hepsini bulabilirsin. [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 10:43 tarihinde, reampage tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 10:43 tarihinde, reampage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Abi Patch lazım olsa bile ben o siteden onu bulamam.. :D Yeniyim ben daha.. :D Zaten şuanda %85 de 65mins kaldı diyor ne kadar doğru bilinmez.. Fakat Blizzard Downloader çok yavaş... Bunun sebebi nedir? Çalışan tüm programları kapattım.. pff bıktırdı harbi.. : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Yahu amma mutlusun sanki problemin yok da dugun haberi veriyosun hehe : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 abi napiiim ya.. :D problemi çözmeye çalışıom :D beceremedim.. beceriksizim.. :D [spo][/spo] Alın size resim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Ilk patch i yükledim fakat eski patchlerde lazım... Hangileri acaba : pfff... en iyisi ben arkadaşımın pc deki patch dosyalarını kopyalayayım.. sıkıldım iiice... :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 sen direk al arkadaşının wowunu copy paste et abi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 arkadaşlar topic aılmış hazır bende de başka bi sorun var.indirdim son patch i.bnupdate ederken % 70 lerde filan error verio repair aç filan diyo açıyom yine yapıyom aynı yerde error oyunu reins yaıyom yine aynı yerde hep aynı patch i yeniden indiriyom yine yanı saçma sapan bişey yüklenmiyo patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 aynısı bendede oldu yeniden cektim oldu ama sans herhalde bilmiyorum arkadaslarım denedi olmadı [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 17:30 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 netten patch indirmek filan yalan abi kaç gündür uğraşıyorum... Hala sonuç sıfır... : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Wow klasörü içinde Blizzard Downloader'ın kullandığı "torrent" dosyası var. Bu dosyayı farklı bir torrent programı ile açarsan (örnek: BitTorrent, Azureus) daha iyi sonuç elde edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Anlayamadım.. :) newbie olayları.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bide uyuz olduğum tarafı WOW u tbaştan yükliyorum benden eski patch leri istio.. Eski patchleri buluyorum yine 1 hata buluyo.. pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 aynı sorunları yaşadım. başka birinden tüm wow u koplayalım. Normalde launchpad arka pland çekmesi lazım dedi . olmadı. dosyayı kendim çektim koplayadım ana klasöre olmadı. Başka bir klasöre koplayamam gerekmiş. kucaladım durdum... Dediğim gibi en sonunda kople baştan kopladım .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bu son patch çok enteresan ya. indirilen 780mb görünüyo ama completed 390 mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 558mb görünüo son patch bende.. Arkadaştan aldım bakalım dosyaları akşama ayar çekicem.. Umarım sorun çıkmaz.. : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 4.kez silip yükledim.. Komik gelio artık... Hiç patch yok bu sefer :D 2.00.6080 October 31 2006 Launcher :D Bunun bi yolu yordamı olması lazım.. Patchlerin nerden ve hangilerini indirmem lazım? Sırayla olması gerekio gibi gelio bana.. Yardımlarınızı bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 external hdd veya 5-10gb'lık mp3 çalar (wow'un sığabileceği büyüklükte bi depolama aygıtı diyelim :)) varsa wow'u düzgün çalışan bi arkadaşının bilgisayardan wow klasörünü kopyala sonra neyin içine attıysan ordan bilgisayarına taşı ya da winrar gibi bi programla wow klasörünü (yine arkadaşının :)) 2dvd'ye bölüştürecek şekilde arşivle ve dvdlerden wow klasörünü bilgisayara at. ben hep wow'u tekrar yüklemem gerektiğinde mp3 çalardan yolluyorum klasörü, hem add-onlarım içinde oluyo hem tüm ayarlarım hem de 4-5 dakika sürüyo yüklenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Cd ye çekip yüklemeyi denedim.. Yine aynı sorun :D patchleri kopyalarken hata verio.. format atıcam sanırım.. :D umarım olur.. Olmazsa oynamam sanırım.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 belki de bir işarettir bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar