deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Kağıttan Kayık Çocukların yaptığı; Kağıttan bir kayığım ben. Dalgalara karşı koyamayan Onlarla dans eden, Sadece umud edip yüzmeyi Akıp giden... Giderken yalpalayan,su alan Dağılıp kaybolan... Sonra başka bir çocuğun elinde Daha sonra bir başkasınınkinde Tekrar can bulan... Can buldukça batan; hayattan kaçan, Ama hayatla akan; Hayata batan Kağıttan bir kayığım ben. ******* Eski yazdıklarımı okurken buldum. (eski dediğim de 1 sene) Beğenirsiniz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 pek beğenemedim :( üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Üzülmene gerek yok ama beğenmeme nedenini söylersen ben de kendimi geliştirebilirim :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yani sanki yazmak için kendini zorlamışsın gibi geldi bana öyle olmayabilir ama cümleler çok sıradan geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 sunay akın neyin oluyo çabık süle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Aslında şiir benim hayat anlayışımdan bahsediyor ve zoraki yazmadım, yaşam tarzım neye benziyor diye düşünürken aklıma ufak kayıklar gelmişti öylesine yüzen. @ARES, sen sorunca araştırdım neden Sunay Akın diye sorduğunu özellikle, sanırım Kağıt Gemi'den ilham aldığımı düşündün. said: deniz kiyisinda bir martiyla konusurken goruyormus dostlarim beni surekli bir kaptanim cunku kagit gemilerden emekli killari uzadikca ellerimin unuttum kagitlardan nasil gemi yapildigini ki yasliliga uzanan birer iskeledir parmaklarim cozuldu uclarindan nice kagit geminin palamari cocuklugumun tahta atini bozarak yaptigim iskeleye kucuk bir kagit gemi yanasir mi dersiniz kazirsam ellerimdeki butun killari... İlk kez şimdi okudum. :) (ekşisözlükten alıntıdır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 kağıttan kayık olma savaş akıntıyla =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bence çok güzel olmuş.Eğer bunu gerçekten içinden gelerek yazdıysan , şahsen tüm halini görebiliyorum bu şiirde. Tebrik ederim düşünceleri kaleme dökmek işini herkez yapamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Sevgili xlaidehlevar, senin nick'i her gördüğümde aklıma Halide Edip Adıvar geliyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 güzel olmu$.bir de "umud" yerine umut yapsan çok daha iyi durucak. ayrıyetten; said: yani sanki yazmak için kendini zorlamışsın gibi geldi bana öyle olmayabilir ama cümleler çok sıradan geldi.. diyene laf edemeden duramaycağım.öyle bir laf etmi$sin ki ben 40 yıldır $iir yazıyorsun sandım.hani senin yazdıklarını görmesem hiç laf bile etmem ama insan ele$tirirken az da kendi yazıklarını dü$ünüp,iğneyi kendine batırsa?gerçi kevgire dönersinde neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Umu"d" un D'si biraz göze batıyor ama şöyle bir şey var, şiiri okurken umu"d" e"d"ip diye okumak çok daha kolay ve tonlama daha güzel oluyor. İlgilendiğiniz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: Sevgili xlaidehlevar, senin nick'i her gördüğümde aklıma Halide Edip Adıvar geliyor. Saygılar. hehe bunu diyen 1 milyonuncu kişisin:D hakkatten öyle mi geliyor okurken?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: diyene laf edemeden duramaycağım.öyle bir laf etmi$sin ki ben 40 yıldır $iir yazıyorsun sandım.hani senin yazdıklarını görmesem hiç laf bile etmem ama insan ele$tirirken az da kendi yazıklarını dü$ünüp,iğneyi kendine batırsa?gerçi kevgire dönersinde neyse. Tamam. Bunu ben şiir yazdığımda benim topicime yazarsın ve kızmam. Ama buraya yazınca çok garip kaçmamış mı? Ne var yani eleştiri yapmak ayıp mı oldu? Neden beğenmediğimi sordu ve ben de söyledim.bu da 40 yıl şiir yazmak veya yazmamakla değil şiiri okuyunca o hisleri hissetmek ya da hissetmemekten kaynaklanıyor.Burada kimse 40 yıllık şair değil .. Eleştiriyi kim yapacak o zaman? eleştiri yapılmayacaksa neden buraya yazı koyuyoruz o da var.. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 05:38 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 benim hosuma gitti, eline saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 @ghost dönüp,yazdıklarımı tekrar oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar