IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 heppi pörtlek diyoruz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Allah sabır versin diyelim bence (bana da versin) nitekim bizim okulda final haftası şu an böyle bir haftaya doğum günü düşen bu bahtsız arkadaşımın kaderine ağlıyorum doğum günün kutlu ve mutlu olsun (eğer olabilirse) oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 nice mutlu yıllara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ardethcim, adam hazırlık, adam advance. tarifi yok rahatlıklarının. mutlu yıllar baps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 sina, doğumgünü kutlamaya mı girdiiin, adamın canına okumaya mı girdiiin, belli değil:p iyi ki doğdun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 lan. irregular olmadın mı sen? arrrg (neyse bir dahaki senelerde de final haftalarının yeri çok değişmeyecek o_O) proje bana yaramıyor canavar olcam [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 01:10 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 anam anam topik of duygulandım *gözlerini ıslatır* çok teşekkürler hepberaber inşallah arkadaşlar proficiencyden 80+ istiyorum hediye olarak yadyok duy beni, ae den kurtulayım ortalama kasayım inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 nice mutlu yillara:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 iyiki doğdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 iyiki doğdun nice mutlu senelere inş. umarım hayatta hep mutlu ve huzurlu bi şekilde yaşarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Bence hiç ayrılma hazırlıktan. HELE not kasıp bilgisayara geçeceğim diyorsan okulu bırak GİT KAÇ bi saniye bile bekleme (seni helm bile koruyamaz bilgisayara geçersen) <--X_x--<< (doğum günün tekrar kutlu olsun) [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 01:55 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 her hafta cuma akşamı adamların rahat 2 gece sabahlamasına sebep olan c projesi var bilgisayar mühendisliğinde. Tekini kaçırırsan finale giremiyorsun. İyi düşün hani^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 c değil. asıl sonra gelenler var cyi zaten alacak arthur d: data structures o. c beni patates püresi yapalı 1 sene oldu sonra c++ geldi. şimdi java var bu ise buz dağının tepesi, evet penth mikrofon sende d: [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 02:03 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Bilgisyar mühendisliğine girenlere aşağıdakini veriyorlar [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ben istiyorumki altta kalayım canım çıksın, öbür türlü adam olmam ben, üşeniyorum her bişiye yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 [spo] [/spo] diyosun. Hadi hayırlısı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Altta kalmanında bir usulu var [spo][/spo] [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 03:17 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 nice yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 hepi pörtlek diyelim o zaman hep beraber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 niğkidoğdunarthurniğkidoğdunniğkidoğdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Pörtlek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar