Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Universite yerlestirme..

GrandFather

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Şimdi eski oda arkadaşım 1. bölümden 160 barajını geçip İstanbul'da adını unuttuğum(bahçe-kent-bey-şehir gibisinden birşeyler vardı içinde ama anımsıyamıyorum işte) bir okulun resim bölümüne girdi(ki kendisi çöp adam bile çizemez). Hazırlığı bitirdi. Parayı bastı, iç mimarlığa yatay geçiş yaptı.

Eğitim sistemi denen bir şey kalmamış memlekette gördüğünüz gibi. Paran varsa kıralsın, yoksa...

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 09:47 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ben kastım girdim zaten de...

Neyse...yinede bence bu tarz şeyler için bir önlem alınmalı. Hayır; sadece iç mimarlığa değil, düz mimarlığa da girilebiliyor böyle; o adamın yaptığı binadan ne hayır gelir. Çöker gider.

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 10:00 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

1. Bölümden barajı çalışmadan ortaokul/lise de az biraz kulak dolgunluğu olsun, olmasada az mantığın olsun barajı geçrsin zaten de şu 2. bölüm olayı berbat bişey. Ezber ezber nereye kadar.

Şunu görünce şunu yapçan diyolar. Şu yüzden şunu yapçan demiyolar. Kafam girsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşım Üniversiteye birtane diploman olsun diye gireceksen hiç girme. Üniversiteler böyle insanlarla dolu. Sanatla uzaktan yakından alakası yok ama güzel sanatlar fakültesi girmiş bir şekilde,dalga geçiyor. İstemediğiniz şeyi okumayın,kimsenin de keyfini kaçırmayın ve kendi keyfinizi de.

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:25 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...