CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 1. bölümden baraj sorun değil de. Sorun olan 2. bölüm. Bi poh bilmiyorum. geometri yapıyorum 2. bölümden biraz da fizik o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Şimdi eski oda arkadaşım 1. bölümden 160 barajını geçip İstanbul'da adını unuttuğum(bahçe-kent-bey-şehir gibisinden birşeyler vardı içinde ama anımsıyamıyorum işte) bir okulun resim bölümüne girdi(ki kendisi çöp adam bile çizemez). Hazırlığı bitirdi. Parayı bastı, iç mimarlığa yatay geçiş yaptı. Eğitim sistemi denen bir şey kalmamış memlekette gördüğünüz gibi. Paran varsa kıralsın, yoksa... [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 09:47 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Eğitim sistemi denen bir şey kalmamış memlekette gördüğünüz gibi. Paran varsa kıralsın, yoksa... kasarsın! gider odtü'ye girersin.. ^_^ odtü olmadı, itü, ytü verelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben kastım girdim zaten de... Neyse...yinede bence bu tarz şeyler için bir önlem alınmalı. Hayır; sadece iç mimarlığa değil, düz mimarlığa da girilebiliyor böyle; o adamın yaptığı binadan ne hayır gelir. Çöker gider. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 10:00 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 E Türkiye'nin düzeni böyle Düzeltebiliyorsanız düzeltin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 eheh binayı mimar yapmıyor ki.. projeyi, taşıyıcı sistemlerin dayanımını falan inşaat mühendisi hesaplıyor.. imalatını da (şantiye) onlar hallediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ha...iyi öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yahu otur 1 hafta çalış geç barajı. barajı geçememek nedir? barajı geçemeyen ünideki dersleri de geçemez ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bazı özel üniversitelerin sanat/tasarım bölümleri de o şekilde, hiçbirşey yapmadan giriliyor ama torpiliniz olması lazım. Gerçi iyi not ortalaması, referans vesaire olmadan geçiş yapanı hiç duymamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 baraji gecemiceksen universiteye girmenin anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 1. Bölümden barajı çalışmadan ortaokul/lise de az biraz kulak dolgunluğu olsun, olmasada az mantığın olsun barajı geçrsin zaten de şu 2. bölüm olayı berbat bişey. Ezber ezber nereye kadar. Şunu görünce şunu yapçan diyolar. Şu yüzden şunu yapçan demiyolar. Kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ya arkadaşım Üniversiteye birtane diploman olsun diye gireceksen hiç girme. Üniversiteler böyle insanlarla dolu. Sanatla uzaktan yakından alakası yok ama güzel sanatlar fakültesi girmiş bir şekilde,dalga geçiyor. İstemediğiniz şeyi okumayın,kimsenin de keyfini kaçırmayın ve kendi keyfinizi de. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:25 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar