Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opera ve bilgisayar neden durduk yere bozulur

Bone

Öne çıkan mesajlar

Dün herşey güzel giderken bir anda opera'nın yavaşlamaya başladığını ve takıldığını gördüm.
"Herhalde çok uzun süre kullandım, bir kapatıyım" dedim. Kapatmak istediğim zaman kitlendi. direk x düğmesine basıp pencereyi sonlandırdım. Klasik hata verdi işte cart curt, hatayı microsofta gönderiyim felan geyiği.
Biraz video izliyim dedim. Daha bir saat önce sorunsuz çalışan video, codec hatası verdi ve sesi çıkmamaya başladı.
"Bir restart atayım bari" dedim, bilgisayarı restartladım.
Video dosyaları düzeldi. Eskisi gibi düzgün çalışıyor. Ancak opera halen sorunlu. Yeni tab açarken felan takılıyor, 40+ CPU harcıyor. Hatta operayı kapatıp geri açtığımda, opera çökmüş de geri açmışım gibi "Welcome To Opera" penceresi çıkıyor ve bana opera açılırken nasıl açılması konusunda seçenek veriyor. Hatta home page about:blank olsa da, o baştaki seçenekte "open without tabs" seçsem de, "http://portal.opera.com/startup/" sayfasını açmış olarak başlıyor.
Bir de kullanırken bana bazen "couldn't save hotlist file" gibi tuhaf bir hata veriyor.
Laptopta opera dışında açık olan bir tek rapget ve rapiduploader var. acaba bunlardan kaynaklı birşey mi...
Firefox'ta herhangi bir sorun yok. Yani genel olarak browserlarla alakalı birşey değil.
Acaba ne oldu da bilgisayarımda bu tip sorunlara neden oldu.

Birşeyler tahmin eden var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...