sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 sattığım tshirt budur, Large'dır ama xlarge giyenlere de olacaktır muhtemelen, çünkü large'dan biraz daha büyük. isteyen var ise satmayı düşünüyorum, en son phoenix - san antonio serisinde olanlardan sonra pek giymek istemiyorum nash tshirt'ü :o ısmarladığımda henüz bu olaylar olmamıştı, bir de zaten çok turuncu tshirt'üm varmış, bir tane dahaya gerek yok diye düşündüm. fiyat 30 ytl (amerika fiyatı, direk 22 dolar)[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 23:08 tarihinde, sabonis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Resime bold? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Ahah yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 yav geyiğe çevirmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 us xlarge ı bi hayli zlarge oluyor ama :D yaw forma getirtme şansın varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 hayır, tshirt Large, ama large'dan biraz daha büyük... ben normalde large giyerim (bol giymeyi severim), bana biraz büyük geliyor benim boy 1.70, kilo 75. düşün yani. öle aman aman büyük bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ya almayı isterdim ama keşke deneyebilseydim, öyle ki dün aldığım t-shirt large üstüme olurken,geçen hafta aldığım başka bir t-shirt xxl oldu. Garip bir bedenim var ya :D Ama yine de bir düşüneyim,olmadı kardeşime veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ölçülerini verirsen alabilirim belki. ben de geçen large t-shirt aldım çok büyük geldi amerikadan. ölçüleri bekliyorum. bi de şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 pardon yazmayı unuttum, bir arkadaşım almak istediğini söyledi dün, pazartesi günü deneyecek kendisi, olursa o alıcak, olmazsa buraya yazarım. istanbul kadıköydeyim, deneyip alabilirsiniz eğer arkadaşıma uymazsa. [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 22:06 tarihinde, sabonis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 kadıköy, güzel. haber bekliyorum. arkadaşına olmazsa almayı düşünüyorum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bugün aldı arkadaşım tshirt'ü, kısmet diilmiş size, teşekkürler ilgilenenlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar